Ultima vizită a fost: Mie Noi 13, 2024 7:04 am Acum este Mie Noi 13, 2024 7:04 am

Ora este UTC + 2

[ 99 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2, 3, 4  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Fanii 3rei Sud Est sunt nebuni?
MesajScris: Lun Feb 07, 2005 9:10 am 
Neconectat
Bobocel
Bobocel

Puncte de reputaţie: 0
nu va speriati,ink nu am ajuns la concluzia asta,mai ales k ma aflu si eu printre ei!problema este k,mie cel putin,mi se intampla des sa fiu considerata nebuna doar pt k ii ador pe baieti.astept sugestii!

Sus

Reclame

MesajScris: Lun Feb 07, 2005 11:35 am 
sunt nebuna dupa ei, dupa muzik lor, dupa stilul lor, caracterul lor :lol: etc; mai, sa sti k exista si fani obsedatzi, adik acestia nu ii iubesc pe baietzi...... sunt obsedatzi de ei! dak ma intzelegi.... probabil k la asta se refera; si yo am fost odata asa incat am ajuns sa am certuri cu mama, toata ziua vorbeam despre 3se, nu pierdeam nici o emisiune cu ei (cam asa este si acum), dak imi interzicea sa ma duc la un concert de-al lor, sau nu ma lasa sa ma uit la tv lasam botu de 1 m (si mi-l desumfla tot ea cu o palma :oops: ), multe-multe chestii care pur si simplu o scoteau din sarite si pe mama si pe ceilaltzi, iar acum am lasat-o mai moale, dar dak mi se pune mie pata pe ceva nici cu pistolu' la tampla nu renuntz!!! (asa sunt yo in general: cand imi propun ceva si vreau neaparat sa-l obtzin, pai fac tot posibilul sa nu ma impiedic de obstacole)

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Feb 08, 2005 9:16 am 
Neconectat
Bobocel
Bobocel

de obicei e bine sa faci orice pt a ti realiza idealurile,dar cu conditia sa nu exagerezi.ma bucur k esti asa.eu de obicei sunt mai moale,ma las usor.ma urasc pentru asta!merci mult pt raspuns!

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Feb 11, 2005 7:33 pm 
cu placere!
dar tu cum te crezi? te crezi nebuna sau ... :-s nu stiu cum sa zic; in fine, cum te crezi?! intzelegi tu :wink:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Feb 14, 2005 2:35 pm 
Neconectat
Avansat
Avansat

Imi place 3rei Sud-Est si va asigur eu ca nu-s nebuna!!! Sunt in toate facultatile mintale, ca sa zic asa!
...pai, atata vreme cat stii sa-ti impui anumite reguli ( si este bine sa ti le impui tu, ca sa nu ti le impuna altul, si sa fii un pic sever cu tine insuti..!), consider ca totul e O.K! adica, vreau sa spun ca trebuie sa ai o limita in tot ceea ce faci si sa te comporti/ actionezi mereu in LIMITA BUNULUI SIMT! nu este bine sa intreci masura(...si aici ma refer in ceea ce-i priveste pe cei 3rei baieti), adica din dragostea si admiratia pe care o ai pentru ei, sa le transformi in obsesie!
Trebuie sa te autocontrolezi si sa ai mereu in vedere ca "ce este mult, strica!"...vorba lui Laur!

Bye =; & kiss you all!

Sunt "Cu capu-n nori", simt ca "M-am indragostit", si cum "Marea" imi curge prin vene si "Doar tu" ma inalti "Alaturi de ingeri", facandu-ma sa uit ce-i "Ieri si azi"!..."Nu te las sa pleci".. "Marea" mea iubire...

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Apr 01, 2005 4:17 pm 
Neconectat
Bobocel
Bobocel

atata timp cat sti sa te controlezi,sa iti pastrezi calmul si sa te comporti normal in prezentza celor pe care ii placi...nu esti tampit...dar de la placere la adorare e doar un pas...si de la adorare la obsesie ink unul...:D:D

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Apr 28, 2005 1:44 pm 
daca unii ma considera nebuna e treaba lor.. si chiar daca as fi nebuna , atunci ce Imagine? n-am voie sa fiu nebuna? e interzis prin lege?
Imagine

*topic mutat*

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Aug 04, 2005 9:56 pm 
Neconectat
Music Lover
Music Lover

Mai, eu crd k cei kre ne considera pe noi nebuni sunt adevaratii nebuni, NU stiu ce-nseamna muzik adevarata, ce asculta ei e de fapt ZGOMOT, NU muzik :twisted:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Aug 11, 2005 11:26 pm 
Neconectat
Cunoscător
Cunoscător

Stiti, eu nu sunt nebuna, dar obsedata da...tot ce fac , la orice ma gandesc. mi se pare k are legatura cu ei... :wink: Dar sa stiti k nici ei nu suporta fanii isterici.De exemplu la concert la Eforie, erau niste tipe nebune:tipau si faceau k toate visele!!! :lol: Vio se uita la ele cum se mai uita, dar Laur nu stia cum sa scape de ele pt k la autografe au inceput sa BATA CU PUMNII IN USA nu exagerez si sa urle la baieti.Ma mir k n-au lesinat... :lol:

deny3se

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Aug 12, 2005 11:32 am 
moama, nu-i intzeleg pe unii.......... vorba cuiva, sunt si ei oameni, nu sunt zei! ma intreb ce castiga acele persoane dak se comporta asa?! :shock:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Aug 12, 2005 11:33 am 
Neconectat
Bobocel
Bobocel

se zice ca prea multa dragoste duce la obsesie..cred ca e si cazul acelor persoane...sau ma insel???? 8)

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Aug 12, 2005 11:41 am 
nu te inseli..... numai k unii confunda dragostea cu admiratzia, sau emotziile, fatza de cineva..... si se ajunge la obsesie! dragoste nu potzi avea decat dak il cunosti klumea ( PERSONAL ) :!:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Aug 12, 2005 11:43 am 
Neconectat
Bobocel
Bobocel

chiar foarte multi se inseala....si daca ii vad o data zic ca gata ii stiu si cum sunt in viata de zi cu zi desi un om nu se cunoate asa repede..cateodata iti ia o viata si nici atunci nu poti fi sigur ca l-ai cunoscut complet.. :!:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Aug 12, 2005 1:11 pm 
Neconectat
Music Lover
Music Lover

asa e ai draptate, nu poti sa judeci un om cand nu stii absolut nimic despre el, decat ca-i place o formatie

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Aug 12, 2005 1:16 pm 
Neconectat
Bobocel
Bobocel

nu stiu dar e greu sa ii cunosti atat de bine incat sa afirmi ca stii tot despre ei, nici ei nu cred ca au descoperit totuldespre ei..si nimeni nu cred ca stie tot despre el insasi dar despre altii desi la un moment dat mai usor iti este sa-i vezi altei pers toate laturile deoarece esti mai obiectiv

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Aug 12, 2005 8:41 pm 
Neconectat
Cunoscător
Cunoscător

Dar intr-un fel am avut noroc cu istericele pt dak nu erau ele atat de insistente nu intram la autografe...asa k thanks crazy girls :roll:

deny3se

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Aug 19, 2005 12:34 pm 
Neconectat
Bobocel
Bobocel

............nu ,nu cred ca fanii 3se sunt nebuni........reactioneaza aja deoarece ii iubesc...........si numai aja pot sa obtina o fotografie cu ei si un autograf

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Aug 24, 2005 2:29 pm 
Neconectat
Music Amateur
Music Amateur

dar ce ne facem cu acei fani obsedati care prin comportamentul lor reusesc de cele mai multe ori sa vorbeasca cu baietii si sa ia autografe,iar ceilalti stau si se uita si asteapta si ei sa le vina randul candva. :(

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Aug 24, 2005 9:13 pm 
Neconectat
Bobocel
Bobocel

............cu tupeu o sa reusesti................

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Aug 28, 2005 1:04 pm 
Neconectat
Addicted to Music
Addicted to Music

Sunt unii fani cam dushi cu... capul.Dar nu toti, suntem shi unii sanatoshi.

Ultima oară modificat de ilica pe Vin Dec 30, 2005 9:34 pm, modificat 1 dată în total.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Aug 28, 2005 5:14 pm 
ilica scrie:
suntem shi unii sanatoshi.

MAI ALES TU !!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Dec 30, 2005 11:14 am 
Neconectat
Music Knower
Music Knower

acei fani nebuni..adica disperati ..obsedati au o denumire da acu numi vine in minte...cand imi amintesc va spun....am citit intrun articol cum le zice ..

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Dec 30, 2005 11:16 am 
Fanatici vrei sa spui :roll: :?:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Dec 30, 2005 3:54 pm 
Neconectat
Cunoscător
Cunoscător

sa mor eu daca am vazut vreun fan 3se sarit d p fix.....
d obicei fanii 3se sunt ... asa cum sunt si melodiile trupei....MUZICA INFLUENTEAZA CARACTERUL

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Dec 30, 2005 4:00 pm 
Neconectat
Music Lover
Music Lover

Da, sunt de acord k muzica influenteaza caracterul, dar mai sunt si unele persoane kre...chai exagereaza, nu vor dekt sa iasa in evidete, asa k...fac tot felul de lucruri stupide si se comporta prosteste

Sus

[ 99 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2, 3, 4  Următorul

Ora este UTC + 2