Georgiana_M scrie:
uite aici sunt de aceesi parere cu ilica... de ce? pt k eram in barcelona cand a fost si febra o-zone... (si inca se mai canta de fiekre data cand zic k is romanca incep sa imi cante melodia d la o-zone) pana akum nu am auzit nici o piesa de'a lu 3 sud est ... pe cand o.zone oriunde dar ABSOLUT oriunde mergeai o auzeai... si dak 3SE are o melodie in italiana asta nu inseamna k va ajunge in topurile internationale...ahh deci reveniti pe pamant...si nu va mai facetzi iluzii de aiurea...
uite luna viitoare ma duc in italia cateva sapt cand vin va zic dak se aude vreo melodie pe akolo deshi ....ma km indoiesc...
Asa,si?
De ce ti se pare ca suntem noi aia cu capul in nori si tu aia realista?Si eu am fost in Madrid cand se canta O-zone vis-a-vis de blocul meu.Culmea e ca am crezut ca s-au mutat romani in zona...pt ca in tot cartierul eram doar noi si inca o familie de romani.Insa nu....era
febra O-zone.Nu stiu daca faptul ca 3se au cateva piese in alte limbi este un argument pro pt lansarea lor pe piata internationala.Si nici nu cred ca asta conteaza in mare parte...ci mai mult piesa.O-zone de exemplu s-a lansat cu o piesa in limba romana.
De ce 3se n-ar face la fel?In fine,ca asta le-ar aduce un anumit avantaj e altceva....da,ar fi spre interesul lor sa faca o piesa in engleza,ar da mai bine dupa parerea mea.Cat despre faptul ca ei se vor lansa afara...mi se pare ca esti sceptica rau.
Adica nimeni nu a zis...bah maine 3se se lanseaza in Europa,insa nici de faptul ca nu se vor lansa niciodata nu poti sti ceva cert.Asa cum O-zone s-a lansat peste noapte cu acea piesa(pt ca nimeni nu se gandea ca o astfel de piesa va avea succes afara)la fel si 3se ar putea face acelasi lucru.Pt ca....la fel ca si in moda,n-ai de unde sti tu ca peste 4 sezoane se va purta iar fusta scurta.Poate se decide asta cu un sezon inaine....si o sa ai surprize.Asa ca nu le arunca!Pastreaza-le in dulap.Poate in Italia o sa ai nevoie.