asta cred si euk ar trebui sa se ocupe mai mult timp de ei,decat de celelalte formatii,poate albume putzim mai des si...mai multa atentzie pentru fani. .bineinteles ca trebuie facuta bariera intre viata lor privata.au si ei dreptul asta.
Nush k si eu am incercat sa fac rost de adresele lor...da logic ca nu avem noi acces la ele M-am trezit la realitate si imi dau seama k visez prea mult Asta e...Noi am vrea multe, dar nu stiu cat ne pot da si baietii...I am sad...
La urmatorul concert va PROMIT k o sa ii spun unuia dintre ei sa se mai UITE SI PE FORUM!!! 8-[ nu va suparati, nu?O sa le spun frumos: L/V/M, TE ROG , stii, va scriem o groaza de mesaje pe forum si multi ar vrea sa va vada si pe voi pe acolo... 8-[ Nu suna a milogeala, nu?Sau da?Mai bine o las balta k nu am eu tupeul asta!Dar cineva ar trebui sa le aminteasca, macar subit,nu?!?!?! [/b]
MMMMMMMOOOOOOOOOOOOOOAAAAAAAAAAAAMMMMMMMMMMMAAAAAAAAAAAAAAAA tzi-as ramane recunascatoare dak le-ai spune!!!!! si dak raspunsul este negativ inceark sa-i convingi, cat de cat, k MERITA sa intre!!!!!!!!! :shock: :!: :shock: :!: :shock: :!: :shock: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
si eu as vrea mult asta si in fond cine nu? cred ca daca toti fanii care ne-am intalni sau am avea ocazia sa vb cu ei le-am zice sa intre pe forum eu zic ca pana la urma ar intra de curiosi daca li s-ar spune de atatea ori!!!!!!
e cineva de acord cu mine?
LOGIC!!!
uite cum mi-as mai dori sa fie 3se! yo ii intzeleg k vor sa fie unici si nu vor sa-i copieze pe altzii, DAR aici este vorba de noi, fanii lor! Catalin Maruta pe forumul lui intra des (n-am pretentzii sa intre des) si atunci knd este nevoie mai lasa si mesaje!!!! a lasat 8 mesaje pe forum si fanii lui lui au fost foarte fericitzi, deci nu cred k le-ar ocupa asa mult timp baietzilor sa ne scrie cateva randuri, SINCER!
da...sa speram ca asa vor gandi si ei cat mai curand.....nu tre neaparat sa scrie multe msj kilometrice si doar sa zica acolo ca le-au citit, ca le plac/ca nu le plac...orice numai sa scrie
Aveti dreptate :!: dar nu stiu cat de curand se vor implini dorintele noastre, poate k baietii chiar intra pe forum(cel putin asa sustin unii), dar nu vor sa stim k ne citesc mesajele, POATE
O sinucidere fara durere...si fara sange...asculta manele!
A friend in need is a friend indeed, but da best of friends is a friend with weed!
mi-e greu sa cred ca nu ar vrea sa stim si noi ca intra pt ca stiu si ei cat de mult ar insemna pt noi sa stim ca ei sunt la curent cu tot ce rupem noi din ganduri si sentimente si pe care le expunem aici cu o speranta.... :?
Eu as avea o idee! :idea: Dak ne strangem mai multicei la un concert 3SE si ne ducem cu o surpriza mai "SURPRINZATOARE" la baieti kre sa-i uimeasca si atunci le-am putea spune de forum...SA TINA SI EI MINTE...!Si dak am sa pot si o sa am curajul le voi aminti de forum la anu k anu asta nu prea kred k vor fi concerte in Pitesti... :? Daca aveti voi ocazia v-as ramane recunoscatoare... Pot sa aflu dak e vreun pitestean p aici :?: :?: :?: sa-mi trimita si mie msg la rebelDeny_dulcik@yahoo.com dak poate.PLZ :!: