olteanu dan...iti spun eu ca ei intra pe forum , dar nu ne raspund noua la mesaje...ca asta ar insemna sa stea numai la calculator la cati fanii sunt ca sa ii scrie la fiecare fan in parte...ei cand sunt invitati la cate o emisiune,nu stiu daca ai observat dar le mutumeste fanilor pentru ca ii sprijina si rasp la mesajele fanilor...
Ash vrea sa fie o formatie mai activa,in ultimul timp sau cam lenevit.Cand spun o formatie mai activa, ma refer sa danseze mai mult, sa se mishte mai mult pe scena. :shock:
Nu nu am observat.Danseaza foarte putin.Au coregrafie pe stilul de "De dorul tau",cand aveau 2-3 particele in care dansau in rest stateau. :shock: :shock: :shock:
3 sud est sunt f bine cum sunt....zic eu....adica nu cred ca ar trebui sa avem pretentii de la ei cum sa se schimbe pt noi...ma intreb cum ar vrea ei sa fim noi toti...dar cred ca sunt multumiti de noi
:twisted: :twisted: :twisted:
Sunt destul de bine cum sunt dar inodeauna exista loc de mai bine.
Sigur ca sunt multumiti de noi,de ce n-ar fi?
Le cumparam albumele,mergem la concerte,ne uitam la emisiunile la care sunt ei invitati,cumparam revistele in care apar ei,ce ar putea sa ishi doreasda mai mult???
Avem dreptul sa le cerem pentru ca le oferim.
nu inteleg de ce nu toate lumea cumpara albulele originale...bine sunt si multi care le cumpara pt ca ne respectam pe noi..si mai ales pe baieti....asa ca cei care prefera sa ia de pe net mel cu 3se..mai bine ar cumpara albumele originale
Evident ca atunci cand respecti un artist shi iti doreshti sa scoata cat mai multe albume ii cumperi albumul.Daca nu il cumperi nimeni nu ii va mai lansa album,trebuie shi casa de discuri sa ishi scoata ce a investit.
Acum am vorbit dar hai sa nu mai facem off-topic.
Toti trebuie sa cumparam albumele originale.
Garantat intra baietzi pe forum si citesc, iar de cumparat albumele, cele ale lor sunt singurele originaluri care le cumpar, nici chiar Negrutzu sau alte combinatii de-astea nu cumpar. Pt. mine 3se inseamna Laurentiu,Mihai si Viorel nici unul luat individual.
:? nush daca se mai pune problema asta acum...la inceput da...ca fiecare isi alegea o formatie ca sa zic asa si o sustinea ...insa acum e alta treaba...cei care sunt fani 3se,stiu exact ceea ce inseamna 3se si nu cred ca vor mai renunta vreodata la 3se :!: parerea mea...
ai extrem de multa dreptate, BaRoNule... cei ce sunt fani adevarati vor sta alaturi de ei si la bine si la rau!!! asa, sunt multe persoane care, cred ca daca le place ultimul album si il asculta zilnic, sunt fani.... (cel putin asa se considera ei), dar fanii adevarati stiu ca 3se nu inseamna numai piese bune, M.L.V., concerte, auografe etc... adevaratii fani stiu ca 3se e mult mai mult!!! luv ya all guys!
mda, asa e ilica, eu cunosc o fata care e in anul 2 la drept, a fost fana 3se, dar a renuntat la ei.. ca a crescut si nu prea mai avea timp de nimic... dar cand aude o piesa 3se, imediat tresare.. a ramas fana in sufletul ei