3se miau placut de la 5 ani (din 99) si au continuat sami placa.imi vor place tot deauna...........vb foarte serios 3se or sa ramana cei mai buni pt mine
you're an angel of beaut, flyin' around
waiting again to be found
you're a star from the heavens, you fell from the sky
and you landed on my life.
Mie mi-au placut cand au lansat "Amintirile".Inainte de lansarea acestei piesa nici nu voiam sa aud de ei.Oricum ei au fost un fel de "microb" transmis de verisoara mea care cand a plecat de langa mine acum cativa ani,mi-a lasat mostenire tot ce inseamna colectie 3se.
Si eu sunt fan 3SE, din 1999. De-atunci cand au lansat piesa ''Amintirile'' si de atunci m-au cucerit definitiv. O concluzie finala: sunt fan 3SE pe viata.
Alexandru
Addicted to Music
mi-a placut de la inceput....apoi vro 2-3 luni nu mai imi placeau...apoi au lansat "visul meu" si mi-au placut iar...apoi mi-au placut mult pana prin prin 2004...de atunci am inceput sa ma mai maturizez probabil si sa nu ami stau cu botu pe labe pana scoteau ei o piesa...m-am mai temperat si nu prea ma mai obosesc pt ei...am lucruri mai importante de facut...deci,mi-au placut de la inceput pana acum...acuam is fan robbie williams
fericire e cand ti-amintesti cat de fericit esti cand iubesti:)
Imi plac de cand au aparut,numai ca de pe la inceputul anului am inceput sa vad totul cu alti ochi.Nu sunt o fana disperata care sustine ca fara 3SE viata ei nu ar mai avea rost...ca as face orice pt ei Odata ce ei nu fac ceva iesit din comun pt mine,eu raman doar o admiratoare a lor si ATAT.
din cate vad majoritatea au fost atrasi de mel "AMINTIRILE" si asta e adevarul....3SE au castigat multi fani odata cu aparitia "amintirilor".nam dreptate?
you're an angel of beaut, flyin' around
waiting again to be found
you're a star from the heavens, you fell from the sky
and you landed on my life.
Eh,atunci mergi la farmacie si cumpara somnifere Ai sa vezi tu pe parcursul timpului.....hai sa nu mai facem chat pe aici Asculta-i,iubeste-i...fiecare cu sentimentele lor.
Si eu sunt fan 3SE, din 1999. De-atunci cand au lansat piesa ''Amintirile'' si de atunci m-au cucerit definitiv. O concluzie finala: sunt fan 3SE pe viata.
Popik scrie:
Pentru 3SE eu as face orice. Muzica DANCE (3SE), ma caracterizeaza.
Popik scrie:
Sunt fan 3SE...
Altceva nou?
Ultima oară modificat de Kisss pe Dum Noi 19, 2006 12:03 am, modificat 1 dată în total.