Ultima vizită a fost: Dum Oct 13, 2024 9:57 pm Acum este Dum Oct 13, 2024 9:57 pm

Ora este UTC + 2

[ 171 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Noi 21, 2004 7:04 pm 
Neconectat
Nou venit
Nou venit

Puncte de reputaţie: 0
Salut!
Voiam sa va intreb ceva!
Cum as putea sa vb si eu cu baietzii de la 3se?
La concerte nu am reusit?
CUm sa FAC?
vA ROG DATI-MI UN SFAT!!!!
:o

Sus

Reclame

Subiectul mesajului: 4 Emilia
MesajScris: Mar Noi 23, 2004 1:34 pm 
Neconectat
Iniţiat
Iniţiat

Emilia ... pana cand o sa vb tu cu 3se eu o sa fiu tov lui usher ;) o sa stam amandoi in masina si o sa ascultam 3se ! iac :)

Sus

Subiectul mesajului: Re: 4 Emilia
MesajScris: Mar Noi 23, 2004 10:04 pm 
Neconectat
Avansat
Avansat

usher scrie:
Emilia ... pana cand o sa vb tu cu 3se eu o sa fiu tov lui usher ;) o sa stam amandoi in masina si o sa ascultam 3se ! iac :)

:lol: ha ha haaaaaa

Sus

Subiectul mesajului: am vb !!
MesajScris: Dum Noi 28, 2004 12:23 pm 
Neconectat
Bobocel
Bobocel

in fiecare zi vb cu cei de la 3 scaietzi , si ei vb cu mine , si tot asa.

JUR.

Sus

Subiectul mesajului: Re: am vb !!
MesajScris: Dum Noi 28, 2004 2:00 pm 
Neconectat
Avansat
Avansat

Lucian scrie:
in fiecare zi vb cu cei de la 3 scaietzi , si ei vb cu mine , si tot asa.

JUR.

mai degraba tu vorbesti cu gutza!

Sus

Subiectul mesajului: damn ...
MesajScris: Dum Noi 28, 2004 8:03 pm 
Neconectat
Bobocel
Bobocel

gutza ?? pai ... realy .. mi se pare un taran si jumatate .. si e ugly rau .. mai ales cand stramba din gura aia cand canta ... si gras si toate alea , nu stie "vorbeste" BUT ... are nishte mel. care pot sa te scoate din starea aia de "dead" ... uatever .. :P de ce ti-am explik` ????? :P

ps. as vrea sa vb cu Ashanty every dayyyyyyy , uhhh :P

Sus

Subiectul mesajului: Re: damn ...
MesajScris: Mie Dec 01, 2004 12:20 pm 
Neconectat
Avansat
Avansat

Lucian scrie:
gutza ?? pai ... realy .. mi se pare un taran si jumatate .. si e ugly rau .. mai ales cand stramba din gura aia cand canta ... si gras si toate alea , nu stie "vorbeste" BUT ... are nishte mel. care pot sa te scoate din starea aia de "dead" ... uatever .. :P de ce ti-am explik` ????? :P

ps. as vrea sa vb cu Ashanty every dayyyyyyy , uhhh :P

ma manea!!tu vorbeste singur si lasa`ne lasa`nee!!!! :lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Dec 10, 2004 6:20 pm 
Neconectat
Bobocel
Bobocel

Salut!Si noi ne-am intalnit cu baietii.Nu mai stiu exact de cate ori dar anul asta ne-am vazut de 6 ori.A fost un super an pentru ca in 2003 nu ne-am vazut decat o data :cry: Probabil s-a intamplat asa si pentru ca am petrecut Revelionul cu ei,...au fost primi care ne-au spus La multi ani in 2004 si primii pe care i-am pupat :) a si pe langa asta eu(Alexandra)mi-am facut si ziua de nastere cu ei...A fost pe2 august si eram la mare.Tot atunci e si ziua lui Valy(bodyguardul) si am mancat tort impreuna,am ras,am dansat,am stat la aceiasi masa cu ei..A fost un super cadou pt mine :D Am reusit si vara asta am fost la studio la Navodari unde am vazut si tabloul(n-i la aratat pt ca noi le-am facut cadou "pictura" cum ii spun ei),ne-a aratat Laur niste piese,am mai vb cu el de fan club,de 3se,de ce mai vor sa faca.......Super de vis a fost!In rest au mai venit in disco,de zilele Iasului si ne-am intalnit la un spectacol intr-un oras apropiat.Poze cu ei am o multime,adica eu si ei ca asa,numai cu ei poti face rost si fara sa te intalnesti...Acum nu ca ma laud dar baietii ne cunosc si asta e pentru noi cea mai mare rasplata!
Aaaaa....Sunt de acord cu Alex,baietii isi fac timp pentru fani mereu,am o multime de exemple....Daca vrea cineva sa i le spun sa ma anunte :D (glumeam)Cam atat..Din acest punct de vedere cred ca suntem norocoase :D V-am pupat dulce de la Iasi!Aveti grija!

Sus

Subiectul mesajului: Concert de nota 10!!!
MesajScris: Dum Ian 30, 2005 9:53 pm 
Neconectat
Bobocel
Bobocel

DAAAA, i-am intalnit pe adoratii mei pentru prima data in noiembrie 2004 la un concert in Viena, Austria. Totul live.... frumos, frumos. Ce sa zic... m-au facut sa-mi placa si mai mult de ei. Sper sa mai am ocazia sa-i mai vad si in Ro.

V-am pupat

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Ian 31, 2005 5:43 pm 
Neconectat
Avansat
Avansat

Oaw..! ce bucurie sa vad "lume noua" aici pe forum..!!! :lol:
Credeam ca numai 8-9 persoane sunt active aici pe forum..! ...si sunt super-happy ca m-am inselat..! ( cred ca-i prima oara cand imi pare bine ca ma insel intr-o privinta...! doar acum...ca-i vorba de 3se...! ca altfel..?? :roll: )
...eu nu am vorbit niciodata cu cei 3rei..! :( :x :cry: dar sper sa se-ntample in viitorul apropiat..! 8)

ps: Alexandra, cum sa fac sa fiu si eu la fel de norocoasa ca voi..?? ( ...adica in ceea ce priveste 3rei Sud-Est..!!)

Sunt "Cu capu-n nori", simt ca "M-am indragostit", si cum "Marea" imi curge prin vene si "Doar tu" ma inalti "Alaturi de ingeri", facandu-ma sa uit ce-i "Ieri si azi"!..."Nu te las sa pleci".. "Marea" mea iubire...

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Feb 11, 2005 9:18 am 
Neconectat
Cunoscător
Cunoscător

am vb doar cu viorel la telefon si credeti-ma pe cuvant ca e super de treaba.A vb cu mine ca si cand l-as ficunoscut de 10 ani

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Mar 16, 2005 11:00 am 
Neconectat
Nou venit
Nou venit

He he ! Cu Laurentiu ma intalnesc (si vorbesc) cu el in fiecare vara. Doar sunt din Navodari nu ? :) Aaa... si odata la o pizzarie m'am intalnit cu Mihai insa cu Viorel nu am apucat :(

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Mar 16, 2005 2:12 pm 
poate ii spui si de PROBLEMA mea cand il mai vezi : SA NE LASE SI NOUA MACAR UN MESAJ/SAPTAMANA AICI PE FORUM !!! DC NU VOR SA INTRE?

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Mar 17, 2005 2:02 pm 
Neconectat
Avansat
Avansat

BRAVO DELY!!! ASA TE VREAU!!!

Sunt "Cu capu-n nori", simt ca "M-am indragostit", si cum "Marea" imi curge prin vene si "Doar tu" ma inalti "Alaturi de ingeri", facandu-ma sa uit ce-i "Ieri si azi"!..."Nu te las sa pleci".. "Marea" mea iubire...

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Mar 25, 2005 2:09 pm 
am vb cu ei decat cand au fost invitatzi la diferite emisiuni tv sau radio , au fost tare dragutzi }{ si cu mihai am schimbat doua vorbe, la concertul anti-drog din buc, k avea nevoie la wc si wc-ul public era la o distantza de o mana de fani :lol: (desi era in culise, era aproape :) )

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Mar 25, 2005 8:10 pm 
Neconectat
Bobocel
Bobocel

Hey n-am mai intrat cam de multisor pe forum...vad k s-au intamplat multe..Mie imi vine greu sa cred ca cei 3rei baieti citesc intr-adevar mailurile astea..Daca ar fi asa n-as intelege la inceput comportamentul vostru ...baieti,sau oricare dintre voi kre citeste mailurile astea... :?:Daca este adevarat atunci inseamna ca faci un ''picut''misto de fiecare dintre noi :!: Nu crezi ?Hmm?
Ps:dak e ceva si vrea cineva sa se certe cu mine k am scris asta sa mi trimita un msg p privat!Si imi cer scuze dak am fost prea rautacioasa!

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Mar 26, 2005 10:34 am 
tzi-ai spus parerea doar!... nu merita sa-tzi ceri iertare doar pt k ai spus ce crezi ;)

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Mar 26, 2005 5:56 pm 
Neconectat
Bobocel
Bobocel

Dap...ai dreptate dar din pacate nu toata lumea gandeste ca tine dely_3x
si poate vorbele mele le vor lumina putin mintile.Zbyee!

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Mar 30, 2005 3:50 pm 
Neconectat
Avansat
Avansat

ma intreb...oare care dintre noi o fi Vio?? :roll:
...dar se pare ca e o intrebare retorica! :cry:

Sus

Subiectul mesajului: Sal
MesajScris: Joi Mar 31, 2005 3:10 pm 
Neconectat
Music Lover
Music Lover

Si eu i_am intalnit pe regii muzicii dance km de vreo patru ori la mare, o data la Severin,la concertul antidrog&a doua zi,cand au venit in Orsova si am stat cu ei 3ore :P .A fost k un vis de fiekre data cand i_am intalnit :D

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Apr 01, 2005 4:48 pm 
Neconectat
Bobocel
Bobocel

eu i-am intalnit in ab..am avut ceva 'pile' si am mers unde au fost kzati ;) si ..la mare anul trecut ;)
si a fost suuuuperrrrrr!

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Apr 09, 2005 10:10 pm 
Neconectat
Iniţiat
Iniţiat

se pare ca nu am fost singura care a avut problene cu pozele...odata am pus bateriile invers...n-a ieshit nik ](*,)

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Apr 09, 2005 10:59 pm 
:roll: nu esti singura: mie mi s-au terminat bateriile din aparatul de fotografiat exact cand urma sa fac poze cu ei

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Apr 10, 2005 2:12 pm 
Neconectat
Cunoscător
Cunoscător

eu v-am mai zis k m-am intalnit cu ei ...dar am scris in alta parte a forum-ului ....si vb cu mine de parca ne cunosteam d o viata..a fost super cool...acum astept sa ma intal iar cu ei :P

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Apr 11, 2005 2:39 pm 
Neconectat
Avansat
Avansat

He-he! :lol: se pare ca eu sunt mai norocoasa...sau poate nu.. :? , sunt norocoasa ca am facut poze cu ei...cand erau pe scena...si am facut poze cu ei si cand au coborat de pe scena!!! :lol: ...dar tragedia a fost ca ...eu de facut am facut poze...dar ultimele (...si cele mai importante!...pentru ca erau cu fiecare dintre cei 3rei baieti!)...nu mi-au iesit.. :cry: :cry: :x :( pentru ca mi se terminase pozitiile de pe film!)....si cand am fost a doua zi sa developez pozele...eram cu sufletul la gura!...am constatat cu dezamagire ca mi-au iesit 38 de poze...dar nu si cele 3 pe care le facusem cu fIECARE dintre ei! :cry: :cry:
...va dati seama ce-a fost in sufletul meu atunci...alta data sa-mi fie invatare de minte...sa fac pozele importante LA INCEPUT! nu la sfarsit...cand mi se termina filmul... :cry:
oricum...ceea ce n-a fost imortalizat in poze...a ramas in mintea si sufletul meu! That's for sure! :wink:

Sus

[ 171 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Următorul

Ora este UTC + 2