de mz-rulez » Lun Aug 07, 2006 7:30 pm
Eu nu stiu ce sa zic.Imi vine greu sa cred ca sunt prefacuti,tocmai pt ca la singura intalnire pe care am avut-o cu ei au fost cei mai draguti oameni de pe pamant...Era in seara de Anul nou,cu 6-7 ore inainte de concert.Nu aveau voie sa stea cu noi decat 30 - 45 de min maxim,pt ca trebuiau sa mearga pe scena,sa faca o scurta repetitie si sa verifice sonorizarea si apoi sa mearga la o conferinta de presa.Au stat cu noi si au vorbit,au facut poze cu absolut fiecare persoana in parte si au semnat autografe tuturor,iar mai apoi(lucrul care mi s-a parut cel mai super),au inceput si ei sa ne filmeze si sa faca poze cu aparatele personale...
Le-am facut cadou un tort mare din care am mancat,in cele din urma,cu totii.Problema a fost ca uitasem sa cumparam lingurite si farfurii de unica folosinta.Aici a intervenit Viorel,care,prin gestul lui,m-a impresionat foarte mult.A bagat mana in buzunarul de la geaca,a scos niste bani si i-a dat unui baiat din staff-ul lor,pe care l-a trimis sa cumpere lingurite pt toata lumea.Nu stiu cati alti artisti ar fi procedat la fel.
De la un moment dat,bodyguardul lor a tot inceput sa le repete ca sunt in lipsa de timp si ca trebuie sa plece,dar de fiecare data ii raspundeau cu "Mai stam doar 10 minute!".In cele din urma,au stat cu noi o ora si un pic.Am ramas uimit de felul in care se poarta cu fanii.La drept vorbind,nu erau obligati sa stea cu noi decat acele 30 de minute(si nici alea,daca nu doreau),pentru ca aveau,intr-adevar,lucruri mai importante de facut,dar au ales sa stea cu noi si sa vorbeasca!Nu stiu cate alte vedete ar fi procedat la fel....