Mulþumim cã ai zis de forum la Garsoniera lui Mãruþã.
"Great spirits have always found violent opposition from mediocrities. The latter can't understand it when a man does not thoughtlessly submit to hereditary prejudices but honestly and courageously uses his intelligence".- Albert Einstein
Buna laurentiu sunt eliza din slatina si sunt mare fana 3SE inca de mica si din cate am aflat de la concertul ce l-ati avut luna trecuta aici exista un fan club 3SE in slatina si te-as ruga k atunci cand vei citi mesajul sami scrii si mie cum pot lua legatura k cei de acolo sa ma inscriu si eu iar u esti cel mai tare compozitor si tine-o tot asa .Miar placea sa iau legatura k ty fara sa mai scriu aici asa k dak ai putea sa ne dai un nr de telefon pt k am in familie o serie de fani 3SE multumesc
POFTIM!!!!!!!!!!!???????!!!!!!!!!!!!!!!?????!!!!!!!!! NESIMTIT?!?!? :shock: AI UN TUPEU JEGOS.
Tu ai un tupeu si mai mare....plus ca nu ai avut stralucirea de a te prinde ca era o gluma...sau macar sa citesti despre ce e vb....da e al naibii de greu sa gandesti
POFTIM!!!!!!!!!!!???????!!!!!!!!!!!!!!!?????!!!!!!!!! NESIMTIT?!?!? :shock: AI UN TUPEU JEGOS.
Era doar o glumã.
"Great spirits have always found violent opposition from mediocrities. The latter can't understand it when a man does not thoughtlessly submit to hereditary prejudices but honestly and courageously uses his intelligence".- Albert Einstein
De ce colcaie hormonii in noi? de M.Cartarescu. Stii cartea? Apropo...Cartarescu e prieten cu Dutza.Jucau tenis de masa impreuna.Si alt apropo===>Lau s-a insurat.Stai calma ca nu te mai aude cand zbieri pe la concerte!
Laurentui al nostru este cel mai cunoscut producator, este si un compozitor care creaza melodii care in urma lui devin hit
in primul rand mii de felicitari pt ceea ce ai facut pana acum
in al doilea rand cu intarziere iti doresc CASA DE PIATRA si am auzit cum ai un bebelus
felicitari pt bebe felicitari pt Ianula pe care o salut sii miii de felicitari pt tine
si sa va spun un lucru in priviinta lui Laur el nu prea are timp sa stea pe net mai mult ce sta e Vio si Mihai
si Laur nu-ti mai baga capul unde nu-ti fierbe oala si lasa-i pe aia de la Animal X sa-si vada de ale lor
in fine felicitari pt bebe is tare curioasa ce va fi
Cu totii sunteti in inima mea, dar pe tine te plac cel mai mullt. Esti cel mai iubit vocalist din Romania, dar esti si cel mai frumos cantaret din Romania (cel putzin pt mine, dak nu si pentru altii)
Alexandru
Addicted to Music
Buna Laur. Sunt Alyna din Brasov si vreau sa stii ca imi place de voi. Dar mai ales de tine. Esti cel mai tare si cel mai dragutz, unde mai pui ca ai o voce de exceptie. Sunt fana 3se de mica, mai exact sunt fana Laurentiu Duta. Te iubesc!
Am gasit de curand ca scrii la www.e-ok.ro langa vita de vie si optick (rulzzzs)... super tare! ma bucur foarte mult ca te-am gasit si toti fanii 3se ar trebui sa-l sustina pe Laur !!!! E cel mai tare are super voce cea mai buna din Romania!
Micutzule mersi ca mi-ai zambit in poza...'Balul Bobocilor' Mihai Viteazul din 2 noiembrie.Eram chear langa boxe...din timpan auzeam sunetul in sufletel.....''am asa ma intorc de Dorul Tau la Zalau''...HAI 3SE tineti-o tot asa ...merge bine afacerea...