Salutare Laurentiu ... scuze nu am realizat ca nu mi s-a trimis primil mesaj, oricum vroiam doar sa iti spun ca imi place foarte mult muzica voastra si ca imi pare tare rau ca nu am stiut cand ai venit in USA .... poate veneam si eu sa te vad....
"Să identifici fericirea când se află la picioarele tale, să ai curajul şi hotărârea de a te apleca pentru a o lua în braţe... şi a o păstra. Asta-i inteligenţa inimii. Inteligenţa singură, fără aceea a inimii este doar o simplă logică şi nu e mare lucru de ea." Marc Levy, Şi dacă e adevărat...
Buna Laurentiu......sunt o mare mare mare fana a trupei 3se...inca de cand s-a format....de 10 ani acusi 11 ani....:X:X...va iubesc muult.....concertele voastre sunt nemaipomenite...dak se poate as dori sa pastrez legatura cu voi poate odata si odata o sa ma intalnesc fata in fata cu voi pt k asta este visul meu cel mai mare.....care sper sa mi se indeplineasca...odata si odata.....va iubesc muult de tot.....Laurentiu esthi un Inger......mumos...sper sa fii fericit in continuare alaturi de familia ta...si sa iti creasca fetita mare si frumoasa asa ca parintii ei...::X:X...te iubesck mult si astept sa imi raspunzi....poop la tine si multa sanatate....:X:X:X:X
imi place sa ma distrez....si sa ascult muzica baietilor de la 3se:X:X:X
La multi ani pentru Lorena :-p, sa fie sanatoasa si sa va bucurati de ea
Regizorul, către tânăra actriţă:
-În noua mea piesa, va trebui să joci rolul unei fete nevinovate, care nu a avut de-a face cu băr-baţii. Crezi că poţi juca acest rol?
-Nu pot, domnule regizor.
De ce?
-Nu am pic de experienţă în acest sens!