Nu am ce sa comentez. Fiecare om este unic prin tot ce da si prin tot ce arata el, dar mie mi se pare ca tu esti unic prin chelia pe care o ai IN SPECIAL, si prin vocea ta de cantaret.. De tine imi place foarte mult in videoclipul ''Te voi pierde''.. Oricum in inima mea vei ramane asa cum esti...
Alexandru
Addicted to Music
La Multi Ani draga Negrutzule ( MIHAI ) Mult noroc si fericire alaturi de familie si cei dragi tie ,si mult mult succes in cariera muzicala alaturi de kotoiu' si Micutzu.
"Great spirits have always found violent opposition from mediocrities. The latter can't understand it when a man does not thoughtlessly submit to hereditary prejudices but honestly and courageously uses his intelligence".- Albert Einstein
La multzi ani Mihaitza, sa ne treieshti cu numele.. =D>
O lume in care ne iubim.. Si tu ma sti.. Ma ai.. M-ai ma vrei..!? Iar eu.. eu te privesc si-mi ajunge.. Te simt si nu ma satur.. te am.. Si te mai vreau.. Si te mai vreau.. Si te mai vreau..
Sal Mihai,dak citesti msg asta as vrea sa iei legatura cu mine pe nr meu de telefon 0728624735,vreau sa fac un site despre voi si am nevoied niste informatii despre voi pls contacteaza-ma sa vb,nu e gluma. Ma ai si pe id d mess jaguaru_computer.Mai vb