Daca ar fi sa fac un top personal cu aceste trupe:
1.Dj Project
2.Activ
3.Impact
Impact nu prea ma impresioneaza.Dintre piesele lor cred ca una singura mi-a placut,care de altfel nici nu mai tin minte cum se chema.Stiu ca aveau un clip filmat intr-un hotel,ceva in genul acesta.
De la
Dj Project imi plac toate piesele iar Elena chiar are voce.Am vazut TRL pe Mtv cu ei azi in reluare si a cantat ceva live.A cantat foarte bine.Si au mai avut ei un recital mijto rau la Callatis(nu mai stiu sigur daca in 2005 sau 2006)impreuna cu Funcky Dj's.Au facut o atmosfera foarte frumoasa si vocile solistelor mergeau bine impreuna.
Dar
Funcky Dj's nu intra la categoria asta,cu trupele din Vest?(nu stiu sigur din ce oras sunt)

Imi plac mult Funcky.
P.S. Ce bun e brunetul!
Activ-->trupa ok.Ea nu prea are voce,Oana parca.Dar piesele sunt dragute.Mi-au placut mai mult cele scoase la inceput.Acum nu prea mai sunt cine stie ce.Desi ultima piesa parca parca e mai buna decat altele.Activ au piese cu un stil asemanator incat nu-ti mai amintesti piese mai vechi atunci cand lanseaza una noua.Iti ramane in cap ultima iar celelalte dispar.

Cel putin eu asa patesc.Imi amintesc abia cand ascult din nou piesele mai vechi.Clipuri impresionante nu prea au.Parca ultimul e cel mai bun al lor.In rest le-au facut numai in studio aproape.