hmm n-am mai trecut de mult pe aici
in ultima vreme, din seria
opere epice impuse de prof am citit: "Ciulinii Baraganului" (Panait Istrati), "Acasa" (Fanus Neagu), "Viata la tara" ( Duiliu Zamfirescu) [pe kre NU vi le recomand!], "La conac" (si altele... de I.L. Caragiale), "Mara" (Ioan Slavici), "Nostalgia" (Mircea Cartarescu... asta nu a fost impusa.. doar ne-a recomandat-o), "Cartea nuntii" (George Calinescu), "Enigma Otiliei" (George Calinescu... pe kre n-am terminat-o, ink.... ni s-a schimbat profesorul si asta de acum nu ne mai impune).
din seria
opere lirice: poezii de George Bacovia (kre-mi plac foarte mult 8) ), Tudor Arghezi, Lucian Blaga, Octavian Goga..... nu dau titlurile k-s multe si n-am rabdare.
si, in sfarsit, din seria
carti "de placere": "Tehnici proiective in evaluarea personalitatii" (Nicolae Dumitrascu), iar acum "Psihologia inconstientului" (Sigmund Freud)... urmeaza un roman "Nascut a doua oara din tata psihanalist" (am uitat de cine

, revin alta data sa va spun)

constat cu stupoare k as fi putut citi mult mai multe carti pe domeniul kre ma intereseaza dak nu era scoala asta.... sau mai bine zis, proful... :x