Hai sa zic si eu parerea despre albumul celor de la Rebelde - RBD
Albumul contine 11piese... E un album super... nu pot spune daca e mai bun sau mai putin bun decat albumul anterior "Nuestro Amor"... dar mie imi place enorm...
recomand acest album din inima.. sa nu spuneti.. a.. ca e spaniola.. ca nu-sh ce... ca sunt niste pusti si etc.. macar de o parere... chiar daca formatia joaca si intr-o telenovela
Nu pot alege cea mai buna piesa.. dar va pot spune asa .. cate o parere despre fiecare... :
1. Rebelde
Piesa este imnul oficial RBD .. e o piesa super.. piesa care arata exact ceea ce inseamna sa fii rebel... A fi rebel inseamna sa-ti traiesti viata, sa ai o parere proprie, sa nu-ti pese prea mult ceea ce spune gura lumii.... sa fii tu insuti,sa iubesti din toata inima... sa mai si risti! E o piesa super!!
2. Solo quedate en silencio
E un blues super dragut... E un cantec putin mai trist... mai de despartire... un cantec in care arata ca, dupa ce doua persoane se despart... dar mai bine va las sa descoperiti singuri :mrgreen:
3. Otro dia que va
Mie, una, piesa asta mi-a ajuns direct la inima... e o piesa care, de fiecare data cand o asculti iti da puterea sa mergi mai departe.... v-o recomand din inima!
4. Un poco de tu amor
Atunci cand iubirea nu iti este impartasita, iti ramane doar speranta... speranta ca intr-o zi, aceea persoana isi va da seama cat o iubesti.. o piesa superba!
5. Ensename
Poate ca nu toti stim sa iubim o persoana asa cum merita... si trebuie sa invatam.. asta vrea si cantecul sa spuna....
6. Futuro ex-novio
Da... intr-adevar... "Sunt viitorul ei fost-iubit" asa suna un vers din aceasta piesa... E o piesa haioasa... nu e cea mai buna, dar nu este nici de o calitate inferioara!
7. Tenerte y quererte
Uh... inca o piesa fff speciala pt mine... citez: "Pues nada es tan fuerte/ Como tenerte/Amarte y ya nunca mas perderte... "
V-o recomand din suflet!
8. Cuando el amor se acaba
Super draguta piesa, chiar merita ascultata... versurile sunt absolut bestiale
9. Santa no soy
O piesa in care "fetele" recunosc ca nu sunt tocmai sfinte.... :twisted:
10. Fuego
O piesa numai buna pt fetele indragostite :mrgreen:
11. Salvame
Cu totii meritam o a doua sansa... altfel riscam sa ne inecam intr-un ocean de tristete....
nota mea este 10!