nu am vrut sa merg la spectacol, si pana la urma, pe la ora 21:00 , m-am decis sa fug si eu repede acolo, ca doar nu vine Shakira in fiecare zi in Timisoara.
ca desteapta, mi-am uitat mobilul acasa, si nu am mai vorbit cu Alice sa ma intalnesc cu ea la concert 8-[
a fost superb concertul , nu am cuvinte. ma bucur ca in ultimul moment m-am decis sa merg(normal, pe la ora 21:00 trebuia sa inceapa concertul..unii stiau de ora 20:00... dar ca orice artista care se respecta, Shakira a intarziat putin). ce efecte, ce voce, si ce simpatica e fata asta. nu poseda aerele astea de vedeta pe scena, nici macar o cantareata de la noi din tara nu poate fi asa. toate au un 'aer de superioritate' in concerte.
jurnalistii au facut o mare prostie, cand au zis deja acum o saptamana, ca toate biletele s-au terminat. multi nu s-au mai dus la concert deoarece au crezut ca si asa nu vor mai gasi bilete. m-am intalnit pe drumul spre casa cu cateva persoane si au fost foarte ofticate cand au aflat ca eu mi-am cumparat biletul pe loc... dupa ora 21:00 ..

(oricum, a fost foarte multa lume

)