wassupady scrie:
uh.. da .. nu am pus asa mare accent pe contact.. scz marius pentru asta..
:shock: ... glumesti ???
ai si pretentii de webdesigner ? vad ca ai "firma" de design web ... dar no comment despre firma fantoma si productiile ei web 1.0
Mi se pare mie sau tu chiar pretinzi ca 3se.ximag.ro este site-ul oficial 3se ? Cel putin asta reiese din textele folosite pe site ...
Citat:
"Noi suntem 3se si avem placerea de a va intampina pe site-ul nostru. Va lasam in compania lui si mult succes in continuare."
stiri de ultima oraCitat:
Astazi, 26 aprilie 2007 s-a deschis site-ul
www.3se.ximag.ro. Multumim prin aceasta cale partenerilor si sponsorului nostru. Bafta fanilor 3rei Sud Est si nu in ultimul rand lui Laurentiu, Viorel si Mihai.
ya, right ... ximag.ro sponsor 3se
eu cel putin asta inteleg!
Citat:
3 Sud Est si Cat Music pregatesc un album The Best of 3 Sud Est. Toate hiturile lor lansate in cei 10 ani, videoclipurile plus doua piese noi vor putea si ascultate odata cu lansarea albumului in luna Noiembrie.
Parca era album "Best of".
Citat:
welcome!
bine ai venit. aici esti la curent cu toate stirile despre 3se de ultima ora
bafta.
stiu si eu ce inseamna welcome! ... dar poate pana la urma te hotarasti ce limba folosesti, romana sau engleza ?
Citat:
Forum-ul este deschis
Va asteptam pe FORUM-ul 3rei Sud Est
foarte importanta stirea ... ma mir cum de nu a scris si in evenimentul!
Citat:
Sectiunea CLUB a fost temporar inchisa pentru upgrade.
Multumim pentru intelegere!
asa e de la nastere
(26 aprilie 2007 cred ..)
Citat:
Laurentiu Duta, are o fetita de 2 luni pe care o cheama Lorela, un bobocel mic de copil
pleonasm ?
PS1: am scos punctele de mai sus in mai putin de 2 minute ... :o
PS2: tine cont de faptul ca site-ul 3se.ximag.ro este prezent in portofoliul firmei tale, iar un astfel de site nu cred ca da prea bine in portofoliul tau!
BAFTA!