Anonymous scrie:
am si yo o intrebare pt tine, 3SudEstBoys: CUM AI REUSIT SA INTRI IN CULISE SA VB CU EI???
si pt Elle: NU INTZELEG... DC SA II DEA BANN? poate cineva nu are net acasa si se duce la vecinu' sa dea un msj, kre si ala la randu' lui este inregistrat .... bine.. nu e cazul meu, dar e posibil :idea:
uitandu-ma pe lista "top 10 utilizatori" , constat k dintre baietzii kre au scris cele mai multe mesaje sunt: alexrefflex , usher , Lucian , cio@b@ si 3SudEstBoys ; pe acestia ii rog insistent sa spuna cine sunt sau macar sa spuna cateva vorbe despre ei !!!
citind cateva dintre mesajele baietzilor enumeratzi mai sus am ajuns la concluzia kre dintre ei sigur nu este nici unul dintre baietzi ....elimin...elimin.... pana ajung la o concluzie finala! (nu va spun cine, va las sa aflatzi singurei)
uitandu-ma si la mesajele altor urilizatori, kre nu intra in "top 10" , ii rog pe olteanu dan si Andytzu sa spuna si ei cateva vorbe
pt baietzi: " spuneti mai repede cine suntetzi, in spatele carui nick va ascundetzi !!!! ppplllllssss [-o< [-o< [-o<
chiar dak vor spune pe forum cine sunt, probabil nu voi crede pana nu ii aud pe ei, cu guritza lor la tv sau la vreun concert ...oricine poate spune "eu sunt"
mai vizitatorule...hai sa-ti spun cateva cuvinte despre mine...my name is alex ...am aproape 18 ani...nu sunt unul dintre baietii de la 3se...desi mi-as dori

))) , imi place muzicaaaaa....am crescut cu 3se..cu si alaturi...
eu si cu andytzu(care nici el nu face parte din 3se

))) ) avem un proiect muzical... trupa symbol...pe care vara asta vrem sa o ``largim`` nitzel...am facut cateva ..2 piese la win production..care au iesit super...vara asta scoatem hitul cu care o sa dam gata europa...
suntem frumoshi , sexy , avem talent....fetelor,asta era pt voi

)) ce sa zic...am multye mesaje postate..pt ca sunt printree primii utilizatori inscrisi pe forum...sunt aici de la inceput... kiss ya.bye