Am ascultat doar demo-urile...nu prea pot să mă pronunt asa cum a făcut-o andrei.Însă mă asteptam ca piesa cuore să fie schimbata... Cam atât...albumul e electro in totalitate...am să spun mai multe când am să ascult tot
Ultima oară modificat de BaRoNu` pe Mar Dec 05, 2006 11:54 pm, modificat de 2 ori în total.
Dati si voi ceicare au credit cate o piesa fiecare inafar de cele 3 pe care le aveam!!!Cine doreste sa sacrifice 90 de centi eu spre rusinea mea
nu am credit
beeeestiaaaaaal !!!!! de cand asteptam eu un asemenea album de la 3se.....e altceva cand mergi intr-un club si mai auzi si 3se ...alta viata,....de acuma pot spune si ei ca au sanse sa atraga public nou!!!! mie imi place stilul asta electro !!!!! i love it !!!! toata stima si respectul pt ei.....dar ma intreb ce vor face cu urmatoarele clipuri.....ar fi chiar pacat sa mai scoata doar unul si sa uite de albumul asta!
cel mai tare album din toate timpurile:))
ink nu il am dar din demo-urile pe care le-am auzit si din "rock my soul" pe care o am toata se poate observa ce stil au acum
"Great spirits have always found violent opposition from mediocrities. The latter can't understand it when a man does not thoughtlessly submit to hereditary prejudices but honestly and courageously uses his intelligence".- Albert Einstein