Ultima vizită a fost: Sâm Mar 15, 2025 7:26 am Acum este Sâm Mar 15, 2025 7:26 am

Ora este UTC + 2

[ 97 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: super...
MesajScris: Vin Dec 08, 2006 4:20 am 
Neconectat
Music Expert
Music Expert

Puncte de reputaţie: 0
Eu nu am decat "Parte din mine" si "Ma iubeai", le-am ascultat toata ziua... cine imi mai da si mie?:P E mai greu sa faci rost d album din Canada:( Pupici SUPERBE MELODII :-P :-P :-P :wink: :wink: :D :D

Sus

Reclame

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Dec 08, 2006 4:06 pm 
Neconectat
Addicted to 3SE
Addicted to 3SE

Adela scrie:
Stiu doar cateva care cum sunt compuse.La Beat au fost compuse: "Parte din mine","Rock my soul","Cuore".La Sud-Est Production "Iubire","Don't say i love you","N-ai crezut in mine".La Win:"Miracle","Ma iubeai","Ma doare".Nu sunt foarte sigura.Imagine Un mic detaliu dupa care sa va dati seama.Cel care canta pe refren,a lui e piesa.ImagineIar cand se canta refrenul de Laur si Mihai sau si de Vio,cel care canta primul....a lui e piesa. Imagine

Acum ca am luat albumul spun sigur la care dintre studio-uri au fost compuse piesele.Sa vedem cat m-am inselat cand mi-am dat cu parerea inainte sa aflu sigur. Imagine

WIN: Miracle,Ma iubeai,Ma doare.
Beat: Rock my soul,Cuore,Parte din mine.
Sud-Est Production/Gala Records: Iubire/Oh,baby,Don't say i love you,N-ai crezut in mine.

Pe final 3se multumeste:bunului Dumnezeu,famiilor noastre,casei de discuri Cat Music,lui Dan Popi,fanilor de pretutindeni si celor care au lucrat alaturi de noi la acest album(win,beat,sud-est production gala records) si tuturor radiourilor si televiziunilor muzicale care ne promoveaza. Cu placere.Imagine

P.S.Ce le am.Nu m-am inselat.
Imagine

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Dec 08, 2006 6:27 pm 
Neconectat
Nou venit
Nou venit

toate piesele au aparut pe dc++ :( .......e frumos albumul e de ascultare dar mie parca tot cum erau inainte imi placea :oops: Succes in continuare 3SE !!!!

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Dec 08, 2006 6:40 pm 
Neconectat
Addicted to 3SE
Addicted to 3SE

A aparut pe net albumul de la Holograf dar de la 3se.Imagine Doar ei nu sunt mai sfinti sa nu le apara piesele pe net!?Asta e,noi sa fim sanatosi!ImagineNoroc cu fanii.Imagine

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Dec 08, 2006 6:47 pm 
Neconectat
Începător 3se
Începător 3se

Mie mi-a zis verisorul meu k deja a aparut albumul 3se pe net si nu mi-a venit sa cred, chiar daca am melodiile tot imi cumpar albumul, dar trebuie sa mai astept putin pana apare in orasul meu. Oricum albumul e superb!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Imi place la nebunie. :D

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Dec 08, 2006 7:46 pm 
Neconectat
Music Amateur
Music Amateur

"oh 3se, when you sing you drive me crazy"
km asta ar fi dediktzia mea pt cei 3...pt ce-au realizat.
imi plac toate melodiile, albumul, din pct-ul meu de vedere, e cu mult peste mediu. perfect nu e, dar dak se straduiau ceva mai mult reusheau. am incerkt sa le dau note melodiilor inainte d a afla cine le-a compus shi am ajuns la concluzia k cei de la win sunt mai pe gustul/preferintzele mele, felicitari lor! bineintzeles, nici ceilaltzi nu's de ignorat.

"iubire", "miracle", "ma doare" si "oh baby" merita 10 cu felicitari. "n-ai crezut in mine", "ma iubeai", "rock my soul" si "parte din mine" --> 9,50 . iar "cuore" cu "don't say i love you" un 9....
de ce le-am dat 9.50 si nu 10? pt k ele sunt foarte reusite, insa ma km streseaza repetarea la nesfarsit a refrenelor.... cu kt un refren e repetat d mai multe ori cu atat isi pierde din valoare.... ma mir k ei n-au aflat pana acum.... sau poate nu vor sa tzina cont. puteau totusi sa compuna mai multe versuri.... alte trupe au si ele melodii cu numarul versurilor mai "sanatos".... sau poate le este lene sa retzina. :x
"don't say i love you" este si ea la fel de reusita, insa dupa c k s repeta refrenul ala d nuj kte ori mai are si "nanananna nonono" #-o

cu sperantza k nu v-am plictisit, vreau sa mai adaug cateva comenatarii la ce s-a mai spus.
nu putem - asa cred yo - sa comparam albumul acesta cu precedentele, nu prea putem spune k e cel mai reusit. in trecut erau alte stiluri "la moda", altele erau cerintzele publicului, altul era studioul etc... trebuie raportat la perioada respectiva. plus k... ce comparatzie e asta, intre o melodie dance si una electro?! potzi compara doua melodii dance sau doua electro....
albumul "iubire" are un stil diferit fatza de celelalte si era d asteptat k nu tuturor sa le plak.
spre deosebire de altzii, mie chiar aceste voci "subtziri", mai ridikte, mi se par spuma melodiilor si "ma innebunesc la nebunie" :-P
de knd am auzit prima melodie sunt in delir, imi plac foarte mult si sunt sigura k vor avea succes cu ele. nu ma credetzi? face-tzi ce-am facut si yo: va inregistratzi cateva melodii pe mp3, va ducetzi la scoala/servici si va intrebatzi colegii ce parere au despre melodiile respective fara sa le spunetzi cine knta. ai mei au ramas uimitzi knd le-am spus d 3se. ba mai mult, nu m-au lasat pana nu le-am trimis cateva melodii p mess :wink:
e un album d 9,6 :mrgreen:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Dec 08, 2006 10:52 pm 
Neconectat
Bobocel
Bobocel

E super tare albumul nu am reusit inca sa mil cumpar pt ca nu a aparut la mine in oras dar am reusit sa iua de pe net cateva piese si mi se par superbe abi astept sami cumpar albumul dar daca doreste cineva sami dea si mie mel "parte din mine " pt cateva zile ias fi recunoscatoare nu am reusit sa o iau de pe net si dupa titlu am impresia ca e foarte tare ms

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Dec 09, 2006 7:39 am 
Neconectat
Music Expert
Music Expert

Abia astept sa se auda melodiile peste hotare :D In Canada ar fi super, ca m-am saturat d bufonii d la O-Zone :roll: Cand ma intreaba cineva d unde sunt si le zic Romania, incep sa cante mai iahii, mai iahuu, mai iahaha :? Ma rog... Super misto melodiile... Toate par a fi hituri, Personal am o sensibilitate pt. Don't say I love you, Miravle, Ma iubeai... vai cred ca am o sensibilitate pt toate :D :oops: Deja am mobilizat rudele si prietenii sa-mi cumpare albumul si toti mi-au zis ca e fffff greu d gasit? Da-ti si mie niste idei sa le spun unde sa caut, nu conteaza unde, ca am rude peste tot :-P :shock: :D

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Dec 09, 2006 11:21 am 
Neconectat
Music Lover
Music Lover

imi place foarte mult noul album...N-ai crezut in mine imi place cel mai mult dintre piese...nu k celelalte nu mi-ar placea :P

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Dec 09, 2006 8:45 pm 
Neconectat
Addicted to Music
Addicted to Music

Pentru mine este cel mai bun album de pana acum din partea 3SE.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Dec 10, 2006 12:10 am 
Neconectat
Addicted to Music
Addicted to Music

maine sper sa revin si eu cu o parere INTEGRALA despre album

pe scurt: nu e o parere tocmai stralucita si cu floricele si etc... asa ca nu va asteptati doar la laude :lol:

Imagine

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Dec 10, 2006 3:30 pm 
Neconectat
Bobocel
Bobocel

mie imi place miracle cel mai mult :D

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Dec 10, 2006 5:21 pm 
Neconectat
Addicted to 3SE
Addicted to 3SE

Tipa din videoclipul "Iubire" e o dansatoare.Mihai nu stia sigur cine pt ca s-au filmat separat cadrele cu ea si cele cu ei.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Dec 10, 2006 9:22 pm 
Neconectat
Addicted to Music
Addicted to Music

mmmm... sa zic parerea despre album:

piese de nota 10 : "Iubire", "Miracle", "N-ai crezut in mine", "Ma iubeai"- imi place... si piesa si versurile... pt versuri nota 20! sunt INCREDIBILE! :shock:
piese nota 9:50 : "Parte din mine" - nu prea imi place vocea lui Mihai din piesa asta... prea multe voci alto... si refren repetat in mod obsesiv :? dar in schimb ador vocea lui Laur de la inceput 8) e superba... - "Cuore" - imi place mult... dar nu cat sa-i dau 10 - "Don't say 'I love you' " - super piesa... dar la fel ca si "Cuore", nu atat de mult incat sa-i dau 10 - "Ma doare" mi se pare o piesa foarte buna... 8) deci, 9.50.
piese de nota 9 : "Rock my soul" - nu mi se pare o piesa foarte deosebita.. e ca toate piesele house.. putine versuri si repetate in mod obsesiv :? sorry.. dar dau 9 - "Oh, baby" - 9. mai mult mi-a placut IUBIRE :-P

per total... albumul e ok.. nu stiu.. nu e genul de album care te cucereste de cum il asculti prima data.. (asa cum am patit eu la SYMBOL).. ca sa-ti placa albumul IUBIRE, trebuie ascultat de mai multe ori... :roll:
n-as zice ca e mediocru... e.. e ceva nou pt ei :mrgreen: macar stim sigur ca va prinde pt publicul care inclina mai mult spre house. :)

eu sunt putin.. hm... suparata? :-k poate... as fi vrut o balada... sunt piese care au versuri frumoase.. dar totusi.. :(

NU, nu este cel mai bun album 3se de pana acum... nu va aruncati in a afirma ceva fara sa analizat corect toate albumele... e mai bun fata de "Cu capu'n nori", dar nu e neaparat cel mai bun!

Imagine

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Dec 10, 2006 9:28 pm 
Neconectat
Addicted to 3SE
Addicted to 3SE

Si mie mi-ar fi placut o balada ceva.Insa stilul in care sunt compuse piesele este electro,asa ca nu ar fi mers sa introduca si o balada.Ar fi fost ca si cum ai pune o manea intr-un album de house. :?

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Dec 10, 2006 10:06 pm 
Neconectat
Music Amateur
Music Amateur

eh...mergea ceva in acealsi stil dar cu un ritm mai lent...ca sa fie balada nu trebuie neaparat sa fie in chitara si pian...modul de interpretare si ritmul cred ca fac tot

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Dec 10, 2006 10:23 pm 
Neconectat
Addicted to 3SE
Addicted to 3SE

Adica balada cu inlfuente electro? :? Pt mine e clar ca balada inseamna instrumente ca pianul sau chitara.Insa daca pt tine nu e asa e ok.Imagine

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Dec 10, 2006 11:16 pm 
Neconectat
Music Amateur
Music Amateur

yupyyyyyyyyyy am albumul!!!
super tare !!! e bn ca-i prinde stilul !!! :)

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Dec 11, 2006 7:14 pm 
Neconectat
Addicted to Music
Addicted to Music

Am reusit sa iau si eu albumul in sfarsit. E mai fain sa il ai la tine si sa il asculti. Si cred ca este cel mai bun album de pana acum al lor. Felicitari BAIETILOR.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Dec 11, 2006 8:13 pm 
Neconectat
Painter/3sefan10
Painter/3sefan10

danny_qt scrie:
holy **** tot albumul e absolut genial !!!!!!
holly shit, ai dreptate :D
e mega-hyper-extra-tare

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Dec 12, 2006 3:26 pm 
Neconectat
Începător 3se
Începător 3se

E mult prea soooper albumul :-P :-P

Imagine

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Dec 12, 2006 5:17 pm 
Neconectat
Music Expert
Music Expert

Mie imi plac la nebunie piesele "Don't say" si "N-ai crezut in mine".
Si celelalte piese sunt interesante ... dar stiti vorba aia "gusturile nu se discuta" :lol:

Imagine

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Dec 12, 2006 7:18 pm 
Neconectat
Addicted to Music
Addicted to Music

super, super, super, super, super, super,........................tare.. \:D/

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Dec 13, 2006 1:21 am 
Neconectat
Cunoscător
Cunoscător

Sper sa gasesc si eu albumul baietilor...ca sa pot comenta alaturi de voi...eu nu am ascultat decat piesa "Iubire", insa e clar ca sound-ul e super ..."Iubire" e piesa -carte de vizita a albumului - si de aici am dedus ca este un succes garantat tot cd-ul :wink:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Dec 16, 2006 10:07 pm 
Neconectat
Music Lover
Music Lover

cerber scrie:
eh...mergea ceva in acealsi stil dar cu un ritm mai lent...ca sa fie balada nu trebuie neaparat sa fie in chitara si pian...modul de interpretare si ritmul cred ca fac tot

Parerea mea e ca Ma doare,initial,a fost conceputa ca o balada si,ulterior,au schimbat tempo-ul si etc.(nu ma pricep la termeni muzicali).In orice caz,e cam cea mai "lenta" piesa de pe album.Cred ca ar fi fost o balada reusita,daca nu ar fi mers pe stilul electro.

Sus

[ 97 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4  Următorul

Ora este UTC + 2