Ultima vizită a fost: Joi Oct 03, 2024 6:54 pm Acum este Joi Oct 03, 2024 6:54 pm

Ora este UTC + 2

[ 5 mesaje ] 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Dec 24, 2006 12:22 pm 
Neconectat
Music Expert
Music Expert

Puncte de reputaţie: 0
poate ca multi iti doresc asta foarte mult...dar nu au posibilitati sa plateasca pentru asta....

Sus

Reclame

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Dec 24, 2006 3:46 pm 
Neconectat
Cunoscător
Cunoscător

:cry: :cry: :cry: :cry:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Dec 24, 2006 9:27 pm 
Neconectat
Administrator
Administrator

Daca vrei,poti.Chiar sa nu ai 30 de mii...mi se pare cam greu de crezut.
Da' sã revenim la topic.Alte comentarii pe tema aceasta se pot face pe topic-ul destinat acestui subiect.

"Great spirits have always found violent opposition from mediocrities. The latter can't understand it when a man does not thoughtlessly submit to hereditary prejudices but honestly and courageously uses his intelligence".- Albert Einstein

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Dec 24, 2006 9:39 pm 
Neconectat
Cunoscător
Cunoscător

BAI LILY TU FACI NISTE REMARCI CARE EU SINCER TU NU STI CE SPUI CUM ADICA CE NU AI 30 DE MII DA POATE NU ARE LUMEA CA A FOST FRAIERA SI LA LUAT IN ORIGINAL ALBUMUL
DACA TOT ATA VORBESTI TRIMITE TU SI IA PIESELE SI TRIMTENE CODU DACA TOT ATATA STI SA VB.Nu mai vb asa ca si cum nu ar fi prea greu sa trimiti ca sunt uni care chiar nu au si eu unu sincer nici nu as trimite pt ca asta inseamna sa fi luat de fraierdar miar place sal trimit codu sa pot sa vb cu ei pe conferinta si sa le zic putin ce am pe suflet
ce in trebari. frate. lLeas zice eu sa nu le mai trebuiasca sa faca tiganii de aste acum fac ei

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Dec 24, 2006 9:57 pm 
Neconectat
Administrator
Administrator

Te rog foarte mult sã nu mai mã iei cu "bãi",chiar nu apreciez apelativul.
Dacã tot te deranjeazã cã ai luat albumul ºi nu se þine cont,considerã cã aceastã taxã nu ar avea legãturã cu piesele,ci pur ºi simplu aºa cum plãteºti un bilet la un concert,aºa plãteºti ºi acum pentru a le pune tot felul de întrebãri.Cum am mai spus,mie nu îmi plãcea ideea ca oricine sã poatã intra pe acel chat.Ne trezeam cu cel puþin 200 de persoane,din care 90% nici nu erau fani.Acele persoane ar fi blocat chat-ul,ar fi creat confuzie,ar fi pus 10 mii de întrebãri aberante...etc.Nici nu ne-am fi înþeles intre noi din cauza acelor persoane.Nu ar fi fost atât de bine pe cât vã imaginaþi voi.

"Great spirits have always found violent opposition from mediocrities. The latter can't understand it when a man does not thoughtlessly submit to hereditary prejudices but honestly and courageously uses his intelligence".- Albert Einstein

Sus

[ 5 mesaje ] 

Ora este UTC + 2