in primul rand sa se poarte mai frumos cu cei care le cumpara albumele sa nu mai fie atatea amanari confernte private si altele
in aldoilea rand ar fi frumos daca ar scoate un best of
dar best of sa fie ceva frumos cu dvd si cu toate clipurile si miar place sa bage si clipul ai plecat si nu stiueu mias dori si un album nou dar acesta oricum o sa apara in 2008
-multe concerte in Bucuresti
-un album nou, la fel de bun ca si celelalte de pana acum
-un dvd aniversar pentru cei 10 ani care sa contina clipuri, momente din concertele la care au participat si mai ales impresiile baietilor despre muzica si succesul pe care il au si l-au avut in timp.
Ultima oară modificat de Deeya pe Vin Ian 05, 2007 12:12 pm, modificat 1 dată în total.
Eu imi doresc un box-set adevarat pt aniversarea celor 10 ani de 3SE,care sa contina:
- 1 album nou(pot fi si doar 5 piese si restul remixuri - nu conteaza) - trebuie sa fie si cateva piese noi
- 1 album Best of
- 1 DVD - pe care sa fie o prestatie live,niste interviuri cu ei,poate si niste lucruri ne-lansate sau nevazute de fani pana acum
- 1 mega-poster
- 1 carticica cu versuri,poze rar vazute cu ei si parerile altor artisti sau vedete despre ei
Eu in primul rand imi doresc k cei 3 baieti sa aiba parte de sanatate si sa nu se desparta, bineinteles k vreau sa aiba cat mai multe concerte la mine in oras [-o<
imi doresc sa ajunga si anu' prin vaslui..si poate mai reusesc sa mai scoata un album..tot la fel de bun ca celelalte..in rest sa aiba parte numai de impliniri si sa se bucure de cati mai multi fani.
O noapte alunga trei zile cu nori, un vis mi-e deajuns sa zambesc mii de ori..
Imi doresc de la 3se:
-un DVD cu toate videoclipurile lor;
-un CD cu toate piesele lor+cateva noi o data cu lansarea Best off-ului(cum a zis si Lau);
-ceva megaposter plus nijte carduri cadou pe care sa le folosim pe la concerte cand e cazul de intrare si autografe speciale cu urare pt fani de la fiecare pe un fel de vedere plastifiata; -o sesiune de autografe special facuta pt fani;
-o intalnire speciala cu forum-istii.
Imi doresc de la 3se: -un DVD cu toate videoclipurile lor; -un CD cu toate piesele lor+cateva noi o data cu lansarea Best off-ului(cum a zis si Lau); -ceva megaposter plus nijte carduri cadou pe care sa le folosim pe la concerte cand e cazul de intrare si autografe speciale cu urare pt fani de la fiecare pe un fel de vedere plastifiata; -o sesiune de autografe special facuta pt fani; -o intalnire speciala cu forum-istii.
ªi eu vreau acea întâlnire cu forumiºtii. Poate cu ceva mai multã perseverenþã ºi organizare...o sã se realizeze.
"Great spirits have always found violent opposition from mediocrities. The latter can't understand it when a man does not thoughtlessly submit to hereditary prejudices but honestly and courageously uses his intelligence".- Albert Einstein
Foarte bine,dacã iau licenþa(Doamne ajutã!!!),promit cã vin ºi eu.
"Great spirits have always found violent opposition from mediocrities. The latter can't understand it when a man does not thoughtlessly submit to hereditary prejudices but honestly and courageously uses his intelligence".- Albert Einstein
Dumnezeule,deja mi-a crescut tensiunea.Da' poate scap.
Am stat si m-am gandit cam ce as vrea de la 3SE in 2007, la sfarsitul lunii pe 30 e ziua mea si ma gandeam daca ar veni la ziua mea. Stiu k e prea mare dorinta, dar cine stie, poate se indeplineste [-o<