Oricum,este evident ca 50% dintre paricipanti stiu ca nu pot avea sanse din prima(ma refer aici mai mult la cei care participa pt prima data ba chiar revin cu o piesa dupa o lunga tacere in muzica.Ex:Gabi Huiban,Ro-mania,Dan Helciug...) sa mearga la Eurovision si sa le fie aleasa piesa.Insa Eurovisionul reprezinta si o modalitate de a intra din nou in vizorul publicului,de a-l face sa mai vorbeasca putin de o anumita trupa sau de a-l face sa-si aminteasca faptul ca o trupa nu a disparut total....ci ca a stat pe bara fie din lipsa de un producator bun,bani pt a investi in vreun clip sau vreo piesa buna.
De exemplu l-am ascultat azi cantand live la Marutza,pe Gabi Huiban.S-a chinuit saracul sa duca piesa la bun final.

Si era o varianta slow a piesei lui...la Eurovision are ceva mai ritmat.Mi-l inchipui cum ar canta.

Bine,trebuie sa intelegem...era dimineata.
Si cum spuneam 50% vin la Eurovision pt un mic scandal acolo ca sa aiba in 5 zile iar concerte pe la Cuca Macaii sau Cucuietii de Sus.
Se stie ca Eurovisionul va fi castigat de o voce buna....cu experienta in muzica,ba chiar care a participat de mai multe ori la Eurovision si cam stie cu ce se mannaca asa ceva.Poate fi si o piesa un pic mai slabuta(gen piesa pe care o au Andra si Simplu)insa o coregrafie buna si un show mijto pot face minuni.
Vom trai si vom vedea...cert e ca trebuie sa impresioneze in primul rand.Asta conteaza foarte mult....sa fie altceva,nu ceea ce canta toate trupele dance din Romania.