Ultima vizită a fost: Vin Dec 06, 2024 7:05 am Acum este Vin Dec 06, 2024 7:05 am

Ora este UTC + 2

[ 285 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 12  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Noi 23, 2005 6:51 pm 
Neconectat
Music Lover
Music Lover

Puncte de reputaţie: 0
dely_3x scrie:
[iar inceputul melodiei "alaturi de ingeri" seamana cu inceputul melodiei "under the bridge"! multzumitzi?

asta ai luat-o de la mine :P

Sus

Reclame

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Noi 23, 2005 7:03 pm 
da' am mai zis-o o data :) si oricum am auzit si melodia....
acum nu consider k tre'sa facem mare tam-tam si sa-i mai enervam si pe altzii :lol: pt k seamana cateva sec #-o
si-au dat cu parerea... noi le-am dat dreptate, dar nu in totalitate.... si se stie de ce

ma intreb ce altceva mai vor :?:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Noi 23, 2005 8:37 pm 
Neconectat
Bobocel
Bobocel

va multumim ca ne-ati sters topicul. ce pot zice? nu inteleg de ce. si nu ai tu cum sa stii trupele alea. abia le stiu aia care trebuie. a, poate stii de green day si atat. daca tot l-ai sters, mickey mousa, trebuia sa nu selectezi ce ai tu nevoie pentru denigrare. ceea ce ai facut tu se numeste trunchiere a mesajului. dar, din nou, trebuie sa termin liceul sa afli chestiile astea.
succes? draga mea. noi nu avem scoala sa fim oameni publici comerciali. avem succes in meseriile pe care le practicam si nu ne dorim sa fim persoane publice. e vorba de o filosofie. daca ai intra in alte domenii care sunt foarte constructive in tara asta, ai auzi de noi pe undeva, insa nu ma astept sa abordezi aceasta parte.
am incercat sa vorbesc cu muzicieni, insa ei nu se vor manifesta niciodata pe un forum ca acesta pentru ca este un lucru inutil, ceea ce s-a si dovedit.
cred ca ai observat cat sunt de frustrata si din acest motiv reactionez asa, necugetat poate. nici tie nu ti-ar conveni sa asculti la niste manelisti acordurile de la "amintiri", stiu si io, dau un simplu exemplu. indiferent cine de la cine ia, tot plagiat se numeste. va multumesc ca mai devreme ati fost de acord cu mine, dar atitudinea lasa de dorit.
imi pare rau ca ne-ai sters topicul. din asta nu pot sa inteleg decat ca vrei sa fii sefa si nu ai argumente sa-ti sustii pozitia.
vom avea grija pe viitor sa salvam paginile si topicurile pentru a le putea face publice. de ce? pentru ca putem.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Noi 23, 2005 8:38 pm 
Neconectat
Bobocel
Bobocel

*sa termini liceul, am vrut sa zic. eu l-am cam terminat si mi-am luat si bonusuri.

exista butonul "edit"/"modifica" sus in dreapta mesajului tau.... in caz k vrei sa modifici ceva din ce ai scris!
Ps: lauda de sine nu miroase a...... :lol: :wink:

dely

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Noi 23, 2005 9:22 pm 
stii ce? oricum o intorci nu o scotzi la capat cu mine! nu incerc sa fac pe shefa pt k nu sunt shefa... pur si simplu am sarcina de a mentzine ordinea pe forum..... shef este altcineva ;)
cum Dumnezeu spui k n-am argumente knd yo am scris de m-am plictisit pana acum?..... #-o
dak manelistii sau oricine altcineva i-ar copia pe 3se nu m-ar deranja.... poate pe 3se i-ar deranja dak nu le platesc drepturile de autor! insa pe mine.... nu ma intereseaza, nu sunt fanatik! cu atat mai mult nu m-ash duce pe alte forum-uri sa vorbesc in ultimul hal pt simplul fapt k a fost copiat juma' de min #-o
dc esti atat de sigura k n-am auzit de acele trupe? :lol: park tu esti singura kre ai acces la anumite informatzii... #-o
spre surprinderea ta n-am auzit numai de green day! am spus k au chitarishti, basishti............ sau poate crezi k am scos din burta argumentul asta! te insheli amarnic..... asa cum ai facut-o si pana acum!

si k sa inchei mesajul intr-un mod placut, va invit, pe tine si partenerul tau, sa intratzi pe acest link http://www.3se.ro/phpbb/viewtopic.php?t=325&start=15 :mrgreen:
deci? va spune ceva? hai sa va vad cum facetzi voi publice aceste mesaje :lol: deja ma doare burta de ras :lol: :lol: :lol: va ducetzi la politzie??? sau poate la Carcotashi? :lol: :lol: numai voi stitzi :-s #-o
topic-ul acela a fost inchis deoarece mai exista un topic asemanator... (adik acesta) despre melodia "alaturi de ingeri" ;)

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Noi 23, 2005 10:43 pm 
Intru si eu putin pe site si ce vad: 2 pustoaice(daca erau baieti :arrow: nu se oboseau sa vina pe forum; daca aveau peste 15 ani, iarasi nu se faceau de kko , aveau mai mult creier) super-cool , frate. :lol: Ce cool e ca ai auzit de toate formatiile alea , ce cool e ca voi ascultati muzica de calitate, moama ce cool sunteti acum ca veniti pe forumul 3SE sa va faceti singure de cacao, dar cel mai cool e sa te dai mare filosoafa. Dragi fani , va dati seama ca toata melodia Alaturi de ingeri este copiata dupa RHCP - Under the bridge :lol: . Ah , dar am uitat ca voi nici nu ati auzit de piesa asta :lol: .

Pe scurt: Ma indoiesc de faptul ca punk(moama ce nume cool , sa se vada ca esti punkeritza..) sau aialalta au auzit mai mult de 1 piesa de la fiecare formatie scrise de dansele(parca si vad ca se pun sa caute pe google alte piese si sa ne arate cat de destepte sunt..oops.. le-am dezvaluit secretul..:oops: e clar ca acum nu se vor mai obosi sa faca acest lucru).
Si ma indoiesc de faptul ca ar avea macar una dintre ele putina ureche muzicala :arrow: daca aveau nu debitau atatea prostii(acordurile de chitara seamana la inceput , dar nici macar la inceput nu-s identice).

Si topicul nu a fost sters(nu stergem , decat mesajele care contin injuraturi)!! A fost mutat in arhiva pt ca mai exista si topicul asta tot despre piesa Alaturi de ingeri (ce coincidenta) :lol: .

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Noi 23, 2005 10:49 pm 
Neconectat
Bobocel
Bobocel

dely_3x scrie:
topic-ul acela a fost inchis deoarece mai exista un topic asemanator... (adik acesta) despre melodia "alaturi de ingeri" ;)

Nu e deloc asemanator topicul asta cu ce ai cenzurat tu. Topicul ala era pentru cei care doreau sa-si exprime profundul dezgust pentru o infractiune (sau cel putin asa o sa se numeasca din 2007 cand, daca da Domnu', intram si noi in UE). Capisci?

Si da, ai mare dreptate... s-au furat "doar" cateva zeci de secunde... exact pentru inceputul melodiei. Inceput al melodiei care, daca te-ar fi preocupat vreodata psihologia cognitiva, e tocmai partea care conteaza cel mai mult.

Holy mother of God, you amaze me, people.

P.S.: Avand in vedere ca nu am folosit nici un fel de "limbaj colorat", practic n-ai nici un motiv sa-mi cenzurezi opinia si de data asta. Sau poate gasesti tu ceva... sau nu.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Noi 23, 2005 10:56 pm 
skandree scrie:
Nu e deloc asemanator topicul asta cu ce ai cenzurat tu. Topicul ala era pentru cei care doreau sa-si exprime profundul dezgust pentru o infractiune (sau cel putin asa o sa se numeasca din 2007 cand, daca da Domnu', intram si noi in UE). Capisci?

Topicul era despre piesa Alaturi de ingeri , nu? SI daca nu despre ea doreati sa vorbiti atunci merg imediat la Arhiva si o sterg pt ca nu-si are rostul :?
Holy mother of Gheorghe , nici macar nu stiti ce faceti :lol:
ai auzit de psihologia cognitiva? wow, that`s so coooooooooooooool :lol:

p.s. si certurile se sterg 8)

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Noi 23, 2005 11:06 pm 
Neconectat
Bobocel
Bobocel

doamnelor, nu prea suntem pustoaice de 15 ani. mai pune inca 10. si una dintre pustoaice e un el. insa nu am stiut unde sa mergem sa ne manifestam, iar chestii pe la spate nu are rost sa facem. am zis sa venim sa discutam direct cu oamenii in cauza, cei care stiu, cei care ne-ar putea explica de ce, incercand sa ne inteleaga si sa ne calmeze civilizat, daca tot se bat cu pumnul in piept ca folosim limbaje colorate. dar se pare ca nu au reusit. nici tu, elle, nu ai citit ce am scris pentru ca pretena ta a cenzurat: acordurile sunt acealeasi, ca sunt bagate efecte sonore pe ele, aia e altceva. nu conteaza. compozitia este exact aceeasi, nu conteaza cat din melodie e furata. ideea e ca tot plagiat se numeste.
ce era sa mergem pe forumurile noastre si sa incepem sa carcotim: ia uite mah, ce-au facut aia. am zis ca e mai fair sa discutam cu oamenii care cunosc formatia 3rei sud est mai bine ca noi.
vom lua acele parti si le vom face publice dar nu comercial, stimate doamne, ca noi nu asta stim a face. vom face asta pentru a mai cere niste pareri, pur si simplu. putea sa oricare formatie. nu conteaza ca e 3re sud est.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Noi 23, 2005 11:10 pm 
bineeee... atunci fii sigur/a ca o sa citeasca baietii mesajele voastre si o sa tina cont de ele :wink: (de aia nu v-am sters mesajele)

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Noi 23, 2005 11:26 pm 
Neconectat
Bobocel
Bobocel

Elle scrie:
bineeee... atunci fii sigur/a ca o sa citeasca baietii mesajele voastre si o sa tina cont de ele :wink: (de aia nu v-am sters mesajele)

Singura modalitate in care ar putea sa tina cont de ele ar fi sa mentioneze in sleeve-ul CD-ului la melodia cu pricina ceva despre Kiedis, Frusciante si Flea.

Desigur, in prealabil ar trebui sa ceara si permisiunea Warner Brothers/RHCP, ca de, cineva din 3SE "uraste legea dreptului de autor pentru ca nu se respecta". Vai, m-am dat de gol ca am citit descrierea unui membru al trupei 3SE. A, si alt membru are la descriere urmatoarea sintagma: "nu ar fura niciodata" (acum chiar ca m-am dat de gol).

Si, in final, ca sa tina intr-adevar cont de gura targului, ar cam trebui sa plateasca o suma substantiala pentru "imprumutul" pe care l-au facut de la o trupa care a facut legenda. RHCP, that is, doar nu te gandeai la altceva?

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Noi 23, 2005 11:34 pm 
:roll: sa plateasca pt cateva secunde care nici nu sunt exact la fel? :lol:

si sa afli si tu :arrow: exista o lege care spune ca: daca o piesa este modificata catusi de putin, atunci nu se mai plateste nici un ban(nu ma intrebati ce numar are legea ca nu o mai stiu :lol: ).. deci daca cineva ia piesa "Amintirile" si modifica inceputul se numeste arta(cam asta se intelege din legea aceea)

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Noi 24, 2005 12:00 am 
Neconectat
Bobocel
Bobocel

Elle scrie:
deci daca cineva ia piesa "Amintirile" si modifica inceputul se numeste arta

Scuza-ma, dar logica ta frizeaza din ce in ce mai mult absurdul. Sincer, incep sa cred ca ai serioase interese materiale care te fac sa aperi imaginea 3se cu pretul uzului celor mai degradante sofisme pentru imaginea si integritatea ta.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Noi 24, 2005 11:06 am 
skandree scrie:
Nu e deloc asemanator topicul asta cu ce ai cenzurat tu. Topicul ala era pentru cei care doreau sa-si exprime profundul dezgust pentru o infractiune

tu esti turc sau nu vb yo romaneste??? topic-ul era despre "alaturi de ingeri" k si acesta! nu stiam k tre'sa cream pt fiecare melodie in parte cate 2 topic-uri: pt cei carora nu le plac si pt cei carora le plac!

skandree scrie:
P.S.: Avand in vedere ca nu am folosit nici un fel de "limbaj colorat", practic n-ai nici un motiv sa-mi cenzurezi opinia si de data asta. Sau poate gasesti tu ceva... sau nu.

intr-adevar.... n-atzi mai jignit de knd v-am sters mesajele.... dar nici acum nu vi le-am sters... nu intzeleg ce tot o lungitzi atat cu cenzuratul vostru! cititzi regulamentul ! dak avetzi nemultzumiri le putetzi posta aici ... nu vreau sa stricam un topic pt fiecare problema....
apropo... avetzi un mesaj ... gasitzi acolo un alt motiv pt kre v-am "cenzurat"

si intr-un final..... as vrea si yo, dak nu va suparatzi, sa ne lasatzi cu filosofia voastra, de kre m-am saturat ascultand-o zi de zi de la asha zishii "marii" inteligentzi.... si sa-mi raspundetzi la intrebarea CE MAI VRETZI? AM RECUNOSCUT K SEAMANA MELODIA! credetzi k ne vom duce noi la 3se sa-i rugam sa plateask drepturile de autor? #-o
multzumim k ne-atzi vizitat si v-atzi dat cu parerea, eu una nu ma supar, sincer, asta imi da de intzeles k 3se nu este o oarecare trupa.... din moment ce altzii vor sa le strice imaginea.... deci, repet, AM RECUNOSCUT, ce altceva mai vretzi?

PS: n-as vrea sa intram in UE :roll:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Noi 24, 2005 11:49 am 
skandree scrie:
Elle scrie:
deci daca cineva ia piesa "Amintirile" si modifica inceputul se numeste arta

Scuza-ma, dar logica ta frizeaza din ce in ce mai mult absurdul. Sincer, incep sa cred ca ai serioase interese materiale care te fac sa aperi imaginea 3se cu pretul uzului celor mai degradante sofisme pentru imaginea si integritatea ta.

daca era asa :arrow: iti stergeam toate mesajele si-ti ceream ban 8)
dar vad ca esti greu/grea de cap. am zis ca asa zice legea , nu ca as fi deacord cu legea aceea(dar se vede ca voi habar nu aveti de legi)
p.s. tot nu va cred ca aveti mai mult de 15 ani :lol:

alt p.s. Delia , eu vreau sa intram in UE 8)

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Noi 24, 2005 12:09 pm 
Neconectat
Music Lover
Music Lover

deci...elle tu nu o mai lua ca nu are ureche muzicala,ca daca ar avea si-ar da seama...si nush daca ai tu ureche muzicala,sau chiar daca ai avea nu esti singura...si pe seasupra unii mai si canta :wink:
si inca un lucru....nu mai zi tu ca pentru cateva secunde copiate.....nu conteaza cat a fost copiat...conteaza ca e copiat intr-adevar...oricat te-ai zbate tu...si normal ca au luat doar cateva secunde...doar nu ai fi vrut sa ia toata melodia...pentru ca in cazul acesta ar fi fost cover...
"sa plateasca pt cateva secunde care nici nu sunt exact la fel?" ....faza asta cu platitu e cam ca la bazar....ce sa platesca....plateau daca faceau cover,daca luau toata melodia...si nu a zis nimeni ca secundele alea sunt lafel...s-a spus ca acordurile sunt asemanatoare....si daca ai fi lasat topicul acela ai fi vazut ca am zis chiar eu ca acele acorduri suna chiar mai bine in alaturi de ingeri

si daca baietii au copiat...nu e nici o problema...asta dovedeste ca ei intr-adevar asculta muzica si ca au ca preferinta formatii foarte bune :)

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Noi 24, 2005 12:36 pm 
cred k nu ne-am exprimat destul de clar...... intratzi pe acest link http://www.3se.ro/phpbb/viewtopic.php?t=325&start=0 si vetzi avea o surpriza :lol: : topicul ANTI3se :wink: ... deci NU a fost sters! a fost inchis si mutat in arhiva ;)

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Noi 24, 2005 2:02 pm 
BaRoNu` scrie:
deci...elle tu nu o mai lua ca nu are ureche muzicala,ca daca ar avea si-ar da seama...si nush daca ai tu ureche muzicala,sau chiar daca ai avea nu esti singura...si pe seasupra unii mai si canta :wink:
si inca un lucru....nu mai zi tu ca pentru cateva secunde copiate.....nu conteaza cat a fost copiat...conteaza ca e copiat intr-adevar...oricat te-ai zbate tu...si normal ca au luat doar cateva secunde...doar nu ai fi vrut sa ia toata melodia...pentru ca in cazul acesta ar fi fost cover...

mda.. stiu ca tu inca mai esti suparat pe mine , dar uite ca si tu imi dai dreptate pana la urma.. Daca aveau putina logica :arrow: nu veneau aici sa ceara drepturile de autor pt cateva secunde .. ok? Nu mi se pare normala aceasta atitudine , mai ales de la niste persoane , care zic, ca au in jur de 25 de ani!!
Si zic ca nu au ureche muzicala(si da , eu am , si mai si cant...sau mai bine zis cantam , ca acum nu am timp :P ) tocmai pt ca se zbat ca gorilele in piept ca de ce nu platesc, baietii, drepturile de autor. Dar pt a plati asa ceva trebuie sa copiezi toata melodia, nu cele 28 de secunde (care , dupa cum zici si tu, suna mai bine :arrow: deci nici nu sunt identice).

Oricum ceea ce conteaza este ca piesa este foarte frumoasa, a iesit foarte bine si asta ar trebui sa recunoasca oricine. Nu vad ce ne certam atat pt o piesa frumoasa. Daca faceau niste manelisti un cover(asa cum a facut Vijelie la "My heart will go on") la piesa Under the bridge si o faceau vai de mama ei.. mai intelegeam. Asa nu vad care ar fi problema, chiar de era un cover piesa Alaturi de ingeri...

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Noi 24, 2005 2:17 pm 
la "beijo lala" s-a furat tot sound-ul fara nici o modificare!!! nu difera decat versurile si nu au platit nik!!! dc 3se ar plati pt cateva sec.. kre si alea sunt diferite!!?!

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Noi 24, 2005 6:35 pm 
Neconectat
Music Lover
Music Lover

BaRoNu` scrie:
....si daca ai fi lasat topicul acela ...
nu am spus ca l-ati sters..trebuia sa-l lasatzi asa cum era... :wink:

si cu beijo....crede-ma ca nu e copiat nimic...daca te referi la madan

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Noi 24, 2005 6:39 pm 
ba e copiat.... a recunoscut moga.. dar nu in public k nu era fraier :lol: :wink:
nici eu nu credeam pana nu am auzit confirmarea de la sursa

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Noi 24, 2005 8:34 pm 
Neconectat
Bobocel
Bobocel

hmm, ar fi mai bine sa uitati ce am discutat pana acum. imi pare rau ca v-ati ales doar ce v-a convenit din mesajele noastre. nu am contestat calitatea piesei. si cui sa plateasca 3se drepturi de autor? lol. ziceam asa, ca idee, ca e de cacao. ati zis si voi ca da, alea sunt acordurile.. in rest, ce mai ramane de discutat? nimic. doar suntem in romania, tara lui marius moga si a originalitatii. pacat ca nu asta defineste statutul de om.
oricum, va multumesc sincer, fara ipocrizie pentru ca ne-ati raspuns intr-un fel sau altul.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Noi 24, 2005 10:38 pm 
Neconectat
Addicted to Music
Addicted to Music

Nu au ce drepturi de autor sa plateasca pentru ca nu este nimic furat.Suntem in Romania unde exista unii artishti foarte talentati.Care muncesc foarte mult pentru a face ceva de calitate shi trebuiesc apreciati pentru asta.Se intampla ca unele piese sa semene oarecum cu altele,este firesc sunt doar shapte note. :?

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Noi 25, 2005 2:20 am 
Neconectat
Bobocel
Bobocel

ilica scrie:
Suntem in Romania unde exista unii artishti foarte talentati.

Da. Pacat ca din aceasta categorie nu fac parte 3se.

ilica scrie:
Care muncesc foarte mult pentru a face ceva de calitate shi trebuiesc apreciati pentru asta.

Iar nu cred ca vorbesti de 3se.

ilica scrie:
Se intampla ca unele piese sa semene oarecum cu altele,este firesc sunt doar shapte note. :?

E, abia aici vorbesti de 3se. Dar nu de muzica. Ai idee cam ce posibilitate ar fi sa-i vina lui leaurentzyu ideea lui Frusciante? Mai ales daca i-am compara pe cei doi din punct de vedere al intelectului? Hmmm...

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Noi 25, 2005 11:03 am 
punk scrie:
imi pare rau ca v-ati ales doar ce v-a convenit din mesajele noastre.

spune-mi exact unde vrei sa-tzi raspund :lol: n-ai vazut cat am scris?!!?!? :shock: mi-or fi scapat anumite amanunte.....

skandree scrie:
Citat:
Suntem in Romania unde exista unii artishti foarte talentati.

Da. Pacat ca din aceasta categorie nu fac parte 3se.

pacat k nu am timp si rabdare sa-tzi reamintesc toate hiturile scoase de 3se.... si nu ma refer doar la cele cantate de ei! dak nu aveau talent nu ajungeau asa sus si atat de iubitzi! "valoarea se masoara in timp" .... asta am auzit-o de la CINEVA! 3se au 8 ani de knd scot hituri dupa hituri si nu numai pt ei! ba mai mult, la intrebarea "catzi ani va mai rezista trupa?" ei raspund cu mare usurintza "ink 10 ani, dc nu? sau poate mai mult!".... bine, n-au ei de unde stii, dar vroiam sa atrag atentza asupra increderii lor! este imposibil dupa 8 ani de zile sa fi atat de optimist (poate chiar mai optimist k la inceput) dak pana acum rezultatele tale nu au fost cel putzin bune.
cik 3se n-au talent... e aberatzie!
nu mai zic de valoare.... chiar si batranii muzici le recunosc valoarea! de catziva ani buni acesti batrani ai muzici, knd sunt rugatzi pe la interviuri sa dea exemple de trupe talentate/bune/valoroase etc ii mai spun si pe 3 Sud Est!

skandree scrie:
Citat:
Care muncesc foarte mult pentru a face ceva de calitate shi trebuiesc apreciati pentru asta.

Iar nu cred ca vorbesti de 3se.

poftim.... alta aberatzie....si va mai vaitatzi k nu va raspundem.... credeam k se subintzeleg raspunsurile...

Sus

[ 285 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 12  Următorul

Ora este UTC + 2