skandree scrie:
Nu e deloc asemanator topicul asta cu ce ai cenzurat tu. Topicul ala era pentru cei care doreau sa-si exprime profundul dezgust pentru o infractiune
tu esti turc sau nu vb yo romaneste??? topic-ul era despre "alaturi de ingeri" k si acesta! nu stiam k tre'sa cream pt fiecare melodie in parte cate 2 topic-uri: pt cei carora nu le plac si pt cei carora le plac!
skandree scrie:
P.S.: Avand in vedere ca nu am folosit nici un fel de "limbaj colorat", practic n-ai nici un motiv sa-mi cenzurezi opinia si de data asta. Sau poate gasesti tu ceva... sau nu.
intr-adevar.... n-atzi mai jignit de knd v-am sters mesajele.... dar nici acum nu vi le-am sters... nu intzeleg ce tot o lungitzi atat cu cenzuratul vostru! cititzi
regulamentul ! dak avetzi nemultzumiri le putetzi posta
aici ... nu vreau sa stricam un topic pt fiecare problema....
apropo... avetzi un
mesaj ... gasitzi acolo un alt motiv pt kre v-am "cenzurat"
si intr-un final..... as vrea si yo, dak nu va suparatzi, sa ne lasatzi cu filosofia voastra, de kre m-am saturat ascultand-o zi de zi de la asha zishii "marii" inteligentzi.... si sa-mi raspundetzi la intrebarea CE MAI VRETZI? AM RECUNOSCUT K SEAMANA MELODIA! credetzi k ne vom duce noi la 3se sa-i rugam sa plateask drepturile de autor?
multzumim k ne-atzi vizitat si v-atzi dat cu parerea, eu una nu ma supar, sincer, asta imi da de intzeles k 3se nu este o oarecare trupa.... din moment ce altzii vor sa le strice imaginea.... deci, repet, AM RECUNOSCUT, ce altceva mai vretzi?
PS: n-as vrea sa intram in UE