hmmm.. eu nu cred k e asa, mariuca... hai sa analaizam mai atent:
teoretic, in videoclip ar fi trebuit k ei (3rei Sud Est) sa fie fantome... dar nu puteau sa-i faca...si au schimbat putin... iar afisul de la sfarsit cu "persoana disparuta" explica totul .... deci ea a murit, din moment ce e transparenta... nu e din cauza k pierde interesul vietii pe pamant... nu... povestea e inversa piesei, deci tipa e cea moarta...
iar in statia de autobuz... knd trece autobuzul... dak te uiti mai atent, se vede k laur nu se uita, iar vio, cu toate k trece exact prin fata ei, nici atat n-o vede... abia mihai intoarce capul... park ar fi vazut ceva... nici unul din ei nu e sigur k a vazut ceva... :arrow: astea dupa videoclip... care a iesit superb si altfel nu prea aveau cum sa-l faca, trust me.
iar dupa piesa... pai... :
"simt cum durerea mea zboara spre nori" :arrow: aici e clar... baiatul e pe moarte, si simt gheara rece a mortii... iar in strofa aceasta el o pregateste...
'de-acum doar in Ceruri mai poti fi a mea" :arrow: si aici e la fel de clar... nu vor mai putea fi impreuna dacat atunci knd va muri si ea, dar numai atunci. asta nu inseamna k ea trebuie sa-si ia viata, nu.caci in urmatoarea strofa el o indeamna sa zambeasca, sa fie fericita si ii arata k el chiar asta isi doreste
"Te rog sa zimbesti,cu mine in suflet tristetea alung-o din inima ta." :arrow: vrea sa-l poarte mereu in suflet, dar nu sa fie trista, ci din contra, sa zambeasca.
"Traim in iubire,plecam in lumina,sa fim printre stele impreuna as vrea." :arrow: asta e un fel de declaratie k el mereu o va iubi.
"Simt ca nu te voi uita,am in gind privirea ta" :arrow: aici el deja e "alaturi de ingeri" , iar ea ii arata k niciodata nu-l va uita, e ca o consolare.
asta e parerea mea... nu stiu voi ce credeti.. am analizat atent, pe melodie si pe videoclip... tu ce spui dely?
au fost atenti, dely.. dar daca stai sa te gandesti... fiecare piesa 3se are un inteles ascuns... iar piesa asta este o adevarata enigma... nu e totul la propriu...
dely_3x scrie:
<<"de-acum sa te vad din cer eu ash vrea"... adik ii doreshte moartea mai repede>>
yo ma gandeam k poate isi doreste "el" moartea k s-o vada... nu mai poate de dor
:arrow: nu e chiar asa. el vrea din Ceruri s-o vada pe ea fericita, s-o stie iubita, chiar daca nu e el langa ea. eu zic k asta e.