buna tuturor!eu sunt noua,dar ADOR formatia 3se.pentru mine ei sunt THE BEST!!!as vrea sa vorbesc mai multe cu voi,bineinteles dak vreti si voi asta :P .melodia Alaturi de ingeri este...absolut superba...n-am cuvinte...m-a impresionat!!!!
sper sa ma bage si pe mine cineva in seama!!!!ca sunt mare fan 3se!!!!!!!
ii ador si febletea mea e laur!!!sper in zilele urmatoare sa va mai gasesc pe aici
love 3se
normal k o sa te bagam in seam Raluca!!si eu sunt noua pe aici dar sper k ceilalti care au mai multa experienta o sa ne bage in seama si pe noi,incepatorii
eu o sa incerc sa fiu activa dar dintre toti care sunt pe aici nu comunici decat tu Alexa si inca 2-3,in rest...nu prea.aproape de fiecare data cand intru eu nu e nimeni.
am fost plekta la munte 4 zile si nu am avut la ce sa ascult muzica si m am enervat k eu in fiecare zi tre' sa ii ascult pe baieti si zilele astea nu am avut cum....dar eu aku am venit aksa si binenteles k mi am inceput ziua in bucuresti ascultandu i pe 3rei sud est....
ce tare...chair k ce ar putea fi mai frumos decat un clip la melodia "alaturi de ingeri"....abia astept sa l vad...are cineva idee cand apare? kiss all
Cand a fost invitat Laurentiu la PRO FM,a spus ca videoclipul acestei piese va aparea in toamna; sa speram ca asa va fi ptr ca si eu deabia astept sa vad acest videoclip.
dc nu crezi delly ca va aparea clipul in toamna eu zic k asa va fi...de fiecare data cand au vb de un clip nou si spuneau cu aproximatie cand va fi s au tinut de cuvant.....eu zic sa ai mai multa incredere
da? eu de cate ori am auzit cate o data niciodata nu a fost asa.... de exemplu ultimul album au zis k il lanseaza pe nu stiu ce data si l-au lansat mai tarziu... la fel si cu Negrutzu' (eu nici nu stiu, si-a scos pana la urma albumul? n-am mai auzit nimik :? )
dar negruttzi a zis k vrea sa si lanseze un album solo dar nu a zis nik concret cand si cum sau ceva de genul asta....si dak au intarziat cu clipurile poate k au avut un motiv...ei lucreaza la ele ca sa fie cat mai reusite si sa fim noi mandrii de ei si de clipurile lor si probabil k dureaza mai mult decat s au asteptat...noi nu trebuie sa fim suparati pe ei pentru ca tot ce fac fac pentru noi pentru fanii lor