Ultima vizită a fost: Joi Oct 10, 2024 6:37 pm Acum este Joi Oct 10, 2024 6:37 pm

Ora este UTC + 2

[ 2 mesaje ] 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Acţiune de solidaritate?
MesajScris: Dum Iul 24, 2005 4:32 pm 
Neconectat
Nou venit
Nou venit

Puncte de reputaţie: 0
Salut baieti!... :!: Stiti ceva?hotarata pana in dinti sa va scriu in aceasta zi de duminica tocmai ma gandeam ca voi,baieti sufletisti ce sunteti,nu v-ati implicat in nici o actiune care sa ajute persoanele sinistrate cu ceva...Ma gandeam ca,asa cum ati facut si cu persoanele dependente de droguri,prin turneul"Muzica antidrog",la fel de frumos si de usor puteati ajuata si persoanele care intr-adevar au nevoie de un sprijin material...Iata ca m-am gandit si la o solutie:De ce nu organizati un turneu prin tara la care sa puneti ca pret de intrare 10 mii de lei...Ganditi-va numai cati bani s-ar strange daca toti fanii vostri care va iubesc cu adevarat ar veni sa va vada...Ganditi-va numai ca prin faptul ca voi faceti ceva ce faceti de ani de zile,adica sa cantati,puteti ajuta cu putin,cu mult cu cat se va strange ,macar 10 familiii care au fost luate de ape: :( ...Voi ce spuneti?Sper dn tot sufletul sa nu va sune a observatie sau a ceva de genul dar cred ca voi ati putea da o lectie celorlalti artisti care canta doar ca sa-si mentina prstigiul si ca sa castige bani...cat mai multi bani...Sper ca atunci cand imi voi deschide mailul sa gasesc un raspuns de la voi!!!

Sus

Reclame

Subiectul mesajului: Re: Actiune de solidaritate?
MesajScris: Dum Iul 24, 2005 5:26 pm 
ramo3se scrie:
Sper ca atunci cand imi voi deschide mailul sa gasesc un raspuns de la voi!!!

"si marmota invelea ciocolata in staniol" :lol: :lol:
nu vor putea lua asa repede o decizie.... nu este o decizie chiar asa usoara, dar ar merita :D ;)

Sus

[ 2 mesaje ] 

Ora este UTC + 2