Ultima vizită a fost: Sâm Ian 18, 2025 7:04 am Acum este Sâm Ian 18, 2025 7:04 am

Ora este UTC + 2

[ 4 mesaje ] 
Autor Mesaj
MesajScris: Vin Iul 22, 2005 9:01 pm 
Neconectat
Bobocel
Bobocel

Puncte de reputaţie: 0
Buna!!!!Sunt Mirabela din Bt..Acolo sunteti foarte iubiti si as vrea sa va intreb daca ati vorbit cu cineva din Bt.Eu vreau sa vb.cu voi dar nu stiu cum.Spuneti-mi si mie cum?!?!Daca nu eu mmmmmmmmmmmmmmoooooooooooooooooooorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :oops: :oops: :oops:

Sus

Reclame

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Iul 23, 2005 9:38 am 
adik cu baietzii de la 3se? :lol: good joke :lol: tre'sa faci MARI eforturi k sa potzi vb cu ei...... k exemplu, du-te la topicul "merita 3se eforturile kre le face pt ei?" (sau asa ceva) si citeste acolo ce au facut fanii k sa poata vb cu ei :wink:

Sus

MesajScris: Sâm Iul 23, 2005 8:12 pm 
Neconectat
Bobocel
Bobocel

Puncte de reputaţie: 0
Habar na-m ce inseamna ,,topicul''te rog frumos sa-mi explici numai decat pentru ca vrea sa vorbesc cu ei chiar daca trebuie sa fac eforturi foarte mari!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)Tu ai reusit sa iei legatura cu ei??????????sauCunosti pe cineva care a luat legatura cu ei????????Sper sa reusesc !!!!!!!!!!!!!!!!Dar nu prea cred ca voi reusi!!?????!?!?!

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Sep 05, 2005 11:00 am 
trebuia sa postezi aici http://www.3se.ro/phpbb/viewtopic.php?t=16&start=0 mesajul ;)

Sus

[ 4 mesaje ] 

Ora este UTC + 2