clipul a fost filmat in clubul Crush din ct.filmarile au durat 12 ore..echipa de filmare a fost formata din dragos buliga..impreuna cu cei de la teo si joaquin bonilla..De imaginea fetelor de la crazy se ocupa ovidiu buta..iar de machiaj..dana argesan speram sa vedem clipul cat mai curand.... o sa fie supeeeeeeeeer!!!!
8) wow, abia asteptam.... Vio apare in clip? cum e piesa? lenta?
abia asteptam clipul, sper sa fie difuzat kt mai curand btw: albumul a fost lansat, sau se va lansa in curand?
scz k pun asa mult intrebari, dar trupa asta mi-a starnit curiozitatea
apare si vio in clip..mai putin ce e drept..dar apare .....dap..albumul e gata..sunt 9 piese lucrate de Win Production...deci..9 hituri 8) ...dar inca nu a fost lansat ...asteptam...
mai intai sa apara clipul..sa inceapa spectacolele..si apoi..probabil va fi si lansarea
te, rog, am vazut ca ai intrat pe id-ul meu pirvu78, poti sa-mi spui si mie daca mai am vreo sansa sa le vad sau sa le ascult si eu pe fetele de la crazy girl? Mi-as dori. au fost f multe discutii despre ele, si curiozitatea e mare
sunt fan 3SE de la 14 ani.De fapt am fost fan Laur si am sa fiu mereu.
se pare ca sunt intr-adevar ceva probleme cu trupa crazy..dar natalia va canta in continuare..si momentat se pare ca se cauta inca o fata..deci trupa crazy exista in continuare..si..mult succes!! timpul le va rezolva pe toate...