Si-au distrus piesa de dragul lui Viorel? Ce emotionant.Acea melodie ca si ,,Clipe,,avea nevoie de o voce feminina.Si,,Alaturi de ingeri,,a fost distrusa de dragul lui Viorel? :? Ca mi se pare ca e aceasi voce feminina.
:twisted: :twisted: :twisted:
Avea nevoie de o VOCE feminina nu de o "voce" feminina."Clipe" este cu totul altceva,acolo au folosit o VOCE anume pe talentata Adela Popescu .Iar "Alaturi de ingeri"nu shtiu daca este cu Laura.
:twisted: :twisted: :twisted:
Te surprind neplacut?!
Nici o problema ,o sa te obishnuieshti tu cu mine. :twisted:
Sunt chiar simpatic in felul meu.
Daca mai aflati ceva de Craizy nu ar strica sa ne spuneti.
Te surprind neplacut?! Nici o problema ,o sa te obishnuieshti tu cu mine. :twisted: Sunt chiar simpatic in felul meu. Daca mai aflati ceva de Craizy nu ar strica sa ne spuneti.
:twisted: :twisted: :twisted: Lascarica era un personaj simpatic dar prostut, deci nu are sens sa mi-te adresezi astfel,caci nu ma incadrez in descriere. :twisted: :twisted: :twisted:
Am auzit ca fetele de la Craizy urmeaza sa lanseze un clip cam intr-o luna.
oho lasa k de la un timp am vazut k s-au tzinut de cuvant.. ptiu-ptiu sa nu-i deochi sa speram sa fie ceva k lumea....
sincer pt ele nu prea am emotzii, decat pt vio, stiu k e munk lui
hey..nu ai d ce sa ai emotii..baietii au facut o treaba buna..si..proiectul crazy va avea mult mult succes! fetele deja au fost solicitate sa cante in cateva spectacole..dar mai intai sa apara clipul..si apoi vor onora invitatiile.. asa ca..totul va fi ok..