Ultima vizită a fost: Lun Iun 16, 2025 9:26 pm Acum este Lun Iun 16, 2025 9:26 pm

Ora este UTC + 2

[ 8 mesaje ] 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Callatis Club 2005..
MesajScris: Joi Aug 11, 2005 9:35 am 
Neconectat
Expert
Expert

Puncte de reputaţie: 0
..am deschis acest topic pentru ca ma intereseaza parerea voastra despre momentul in care m-a chemat Catalin Maruta in emisiune..eu sunt presedinta fan clubului 3 Sud-Est din Piatra Neamt..vreau sa stiu daca am dat-o in bara..daca e cineva care m-a vazut pentru ca eu habar nu am cum am iesit pe "sticla"..a fost pentru prima data..si nu zice nimeni nimik..

Ultima oară modificat de Sorrynita pe Vin Aug 12, 2005 8:20 am, modificat 1 dată în total.

Sus

Reclame

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Aug 11, 2005 11:14 am 
te-am vazut mai, ai aratat super ;)
numai k nu prea mi-a placut ceva ce atzi scris in scrisoarea aia!!!! ceva de genu' "ne cerem scuze k nu v-am putut demonstra dragostea noastra" sau... "k n-am stiut sa va demonstram... <nu stiu ce>" ...... yo zic k primesc destul de multa dragoste din partea noastra ;)

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Aug 11, 2005 3:26 pm 
Neconectat
Expert
Expert

..multumesc..sper ca ai fost sincera..iar cand am scris acolo in scris ca "ne cerem scuze",asta a fost din partea fan clubului,pentru ca au fost momente cand nu le-am demosntrat dragostea noastra..stiu eu de ce am scris asa..deci putin tot am dat-o in bara..

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Aug 11, 2005 4:58 pm 
mda, bine, asta este o mik parere personala, aproape nesemnificativa, nu stiu pe catzi ii intereseaza :)
dar chiar ma intrebam "oare intra pe forum :?: " si multzumesc pt raspuns :lol: :wink:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Aug 11, 2005 5:24 pm 
a fost totul ok ;) daca as fi fost in locul tau as fi fugit afara din sala de frica ( :-$ )

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Aug 11, 2005 7:13 pm 
Neconectat
Expert
Expert

..am vrut sa nu ma duc prima data cand m-a chemat..foile acelea i le-am dat lui Laur chiar inainte sa intre in emis..nu am crezut ca se va duce acolo cu ele..nici makr nu eram in sala in momentul acela..dar mi-am luat inima in dinti si m-am dus..emotii nu am avut..nu stiu de ce..pe baietzi ii cunosc de mult si nu ar fi fost asta o problema..dar probabil pt ca s-a intamplat totul asa d rpd nu am avut cand sa am emotii..dar cand am iesit de pe platou imi tremurau mainile..iar parerea ta,dely_3x bineinteles ca,conteaza..multzumesc ca mi-ai spus..nu cer sa fiu laudata..

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Aug 12, 2005 8:56 pm 
Neconectat
Bobocel
Bobocel

Totul a fost OK si nu esti singura care nu a vrut sa mearga langa baieti,Mirela ,presedinta fanclubului 3se Iasi , a fost chemata de Laur si nu a mers!Nu stiu de ce voi vorbi cu ea pe 19.???

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Sep 07, 2005 5:57 am 
Neconectat
Expert
Expert

..una e sa te cheme si sa te duci si alta e sa te cheme si sa te sperii..in plus,cine a zis ca Laur a chemat-o pe Mirela?eu n-am vazut asta..ca pe mine oricum nu m-a chemat Laur,ci Catalin..fara sa-l roage nimeni..ca asa face el de obicei..iar eu cu Mirela nici nu am vreo legatura..chiar daca e presedinta fan clubului pe Moldova,nici nu vrea sa vb cu mine..in plus am si cautat-o de atatea ori,cand de fapt trebuia sa fie invers..ori eu stiu ca mai merge si muntele la Mahomed..ma rog..m-am obisnuit cu "raceala" multora..

Sus

[ 8 mesaje ] 

Ora este UTC + 2