Ultima vizită a fost: Sâm Mar 15, 2025 9:25 am Acum este Sâm Mar 15, 2025 9:25 am

Ora este UTC + 2

[ 207 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5 ... 9  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Aug 29, 2005 3:19 pm 
Neconectat
Addicted to Music
Addicted to Music

Puncte de reputaţie: 0
:lol: :lol: :lol: Multumesc. :twisted: :twisted: :twisted: Dar presupun ca atunci cand spui:"Bun venit printre noi"nu te referi la bun venit ,ca membru apartenent al aceleiashi specii. :twisted: :twisted: :twisted:

Sus

Reclame

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Aug 30, 2005 9:06 am 
Neconectat
Music Amateur
Music Amateur

Sincer eu nu vreau sa se casaroreask laurentiu asa curand makr sa se casatoreask peste 7 ani dak nu atunci sa nu [-X sa se mai casatoreask niciodata nu k ar fi super? :armyok:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Aug 30, 2005 9:58 am 
mai tarziu va fi prea tarziu.......

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Aug 30, 2005 12:41 pm 
Neconectat
Addicted to Music
Addicted to Music

Bun venit printre noi Annyblondy,sa te servesc cu un ceiut, ceva?Ma bucur ca in sfarshit a mai venit cineva care este de aceeashi parere cu mine. :twisted: :twisted: :twisted: Ar fi OK shi sa nu se casatoreasca deloc oricum, dar mai OK ar fi pur shi simplu sa se casatoreasca muuuuuuuuuuuuult mai tarziu. :armyok: :twisted: :twisted: :twisted: Iar legat de tine Dely_3x v-a fi prea tarziu pentru ce??? :twisted: :twisted: :twisted: Pentru a se castori?Exista o limita, in care trebuie sa te incadrezi, pentru a te casatori???Daca da,vreau sa o shtiu shi eu ,shi in primul rand vreau sa shtiu cine a impus-o ,shi de ce??? :twisted: :twisted: :twisted:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Aug 30, 2005 1:04 pm 
ilica, nush dak ma crezi, dar tu imi miroshi a ceva/cineva ciudat

nu e vorba k exista o limita, dar nu vor mai prinde "dulceatza" aceea kre are, pararea mea, cel mai mare farmec din toata viatza! acum cat mai sunt tineri, k mai tarziu..... nu vor mai fi la fel
nu vreau sa fac filosofie din asta, dar stiu sigur k e bine pt ei sa se casatoreask cat mai repede

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Aug 30, 2005 1:52 pm 
Neconectat
Addicted to Music
Addicted to Music

Iti miros a ceva/cineva ciudat???Nu te inteleg fii putin, sau chiar daca se poate muuult mai explicita. :evil: :evil: :evil: Cred ca acea "dulceata"o poti"gusta"la orice varsta chiar shi la 80 de ani,pentru ca eu cred ca acea "dulceata"este data de DRAGOSTE,iar dragostea crede-ma ca nu se stinge niciodata. :twisted: :twisted: :twisted: Incep sa devin patetic... :cry: :cry::cry:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Aug 30, 2005 7:12 pm 
Neconectat
Music Lover
Music Lover

Mai,mai, da fie k va certati! :shock: Off. uitati k e viata lor&fac ce vor q ea. asa k nu va mai certati atat, exista timp destul pt toate, cand isi vor intalni jumatatea si vor fi pregatiti, atunci................cine stie

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Aug 30, 2005 10:29 pm 
Neconectat
Addicted to Music
Addicted to Music

:twisted: :evil: :twisted: Este viata lor ,shi nu ne putem permite noi sa-le impunem ce sa faca,dar putem sa ne spunem parerile,banuiesc ca in principiu de aceea au pus shi forum pe site-ul lor.Eu spun in tocmai ceea ce ai spus shi tu anume:"exista timp destul pentru toate"nu au intrat zilele in sac.Nu are sens sa se grabeasca. :twisted: :twisted: :twisted:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Sep 15, 2005 9:57 am 
Neconectat
Music Amateur
Music Amateur

D-ZEU sa ma ierte da sincer chiar nu vreau k laur sa se casatoreask doar dak s-ar casatori cu mine ........... nu k ar fi super ...sau ce nu am voie sa mai visez si eu???????? [-o<

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Sep 15, 2005 3:25 pm 
Neconectat
Addicted to Music
Addicted to Music

:twisted: :twisted: :twisted:
Este frumos sa visezi asha ca nu ai decat...
Sa nu se insoare,sa ishi traiasca vietile liberi ,fara tot felul de ...acte shi alte prostii.
:twisted: :twisted: :twisted:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Noi 13, 2005 11:01 pm 
Neconectat
Bobocel
Bobocel

Eu nu cred k ar fi indicat k Laurentiu&Vio sa se casatoreask in viitoru' apropiat pt. k au o cariera de continuat si ce dak relatiile lor au vechime? poti sa stai si 20 ani cu o persoana si sa n-o cunosti cu adevarat, adik sa stii ce-i poate pielea. eu zic k insuratu' e ceva f.serios si trebuie gandit dak ai putea trai o viata cu pers de langa tine...Ce ziceti baieti? :cry: :idea:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Noi 13, 2005 11:13 pm 
nu plange codryna, oricum nu te vor alege pe tine de sotzie :lol: :wink: au deja o varsta, nu cred k mai au nevoie de sfaturile adolescentzilor ... stiu ei mai bine ce vor de la viatza :wink:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Noi 15, 2005 2:20 pm 
Neconectat
Music Knower
Music Knower

io zic ca si vio cu laur ar trebui sasi oficializeze relatiile cu prietenele lor...vio mai putin zic io..ca nu e asa lunga relatia lui cu laura.....acum va dati seama ca fiecare cand simte ca e momentul.....

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Noi 15, 2005 2:23 pm 
da' de knd avem noi dreptul sa stabilim momentul knd tre'sa se insoare fiecare? :lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Noi 15, 2005 2:25 pm 
Neconectat
Music Knower
Music Knower

pei dely...nu noi treb sa stabilim....am si zis ei simt cand o sa fie momentul...acu am raspuns si io la topicul aista... :wink: :wink:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Noi 17, 2005 9:17 pm 
Neconectat
Music Amateur
Music Amateur

SINCER si eu cred k ar trebui k laur sa-si oficializeze relatia cu ianula as vrea sa o vad

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Noi 18, 2005 12:49 pm 
Neconectat
Avansat
Avansat

hey? ce sa zic...se shtie de muuuult timp ca vio e cu laura....eheee....si se inteleg super....si..mie imi place de ei!!! laur cu ianula...da...s-au cam ferit!! adik e oficiala relatia lor(nu s-au casatorit,cum inteleg unii...dar se shtie de ei...de f mult timp)!!numai k mai nimeni nu o cunmoashte!!asta e pb lor...viata lor personala... asha ca...lasati astea deoparte!va dati seama k nu ii convine sa fie in toatre ziarele...sau sa se strige dupa ea pe strada...wooow asta e iubi lu` laur...si lucruri din astea! mai ales la noi in ROMANIA...tara tuturor posibilitatilor! eu am o poza cu ianula si cu laur:P DA NU DAU LA NIMENI! :lol:

Ultima oară modificat de alexrefflex pe Vin Noi 18, 2005 12:57 pm, modificat 1 dată în total.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Noi 18, 2005 12:53 pm 
saptamana asta a fost cea mai socanta pt mine :shock: :shock: :shock: veshti ... kre mai de kre mai emotzionante.... :shock: bun.... macar ne spui si noua de knd s-au casatorit? :?:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Noi 18, 2005 12:54 pm 
Neconectat
Avansat
Avansat

dely_3x scrie:
saptamana asta a fost cea mai socanta pt mine :shock: :shock: :shock: veshti ... kre mai de kre mai emotzionante.... :shock: bun.... macar ne spui si noua de knd s-au casatorit? :?:

am zis eu ca s-au casatorit???

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Noi 18, 2005 12:55 pm 
ai zis k e oficiala relatzia lor..... de knd e oficiala? :-s

edit post: ah... acum am intzeles :)

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Noi 20, 2005 7:25 pm 
Neconectat
Music Amateur
Music Amateur

SINCER eu nu vreau k laur sa se casatoreask ,as muri :) ,si tu dak ai o poza cu el si ianula de ce nu o arati nimanui?? :-s

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Noi 20, 2005 7:29 pm 
pt k Laur nu vrea s-o vada toata lumea pe Ianula.... a zis si la interviuri k nu vrea s-o stia totzi ;)
de ce si-ar strik el relatzia cu Laur doar k sa ne arate noua o poza :?: :lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Noi 21, 2005 9:21 pm 
Neconectat
Avansat
Avansat

ce fetitza deshteapta e delly :lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Noi 24, 2005 10:53 pm 
Neconectat
Addicted to Music
Addicted to Music

codryna scrie:
Eu nu cred k ar fi indicat k Laurentiu&Vio sa se casatoreask in viitoru' apropiat pt. k au o cariera de continuat si ce dak relatiile lor au vechime? poti sa stai si 20 ani cu o persoana si sa n-o cunosti cu adevarat, adik sa stii ce-i poate pielea. eu zic k insuratu' e ceva f.serios si trebuie gandit dak ai putea trai o viata cu pers de langa tine...Ce ziceti baieti? :cry: :idea:

Prudenta este bine venita oricand.Nu are sens sa se grabeasca,shi sper nici sa nu o faca. :twisted:

ANNYBLONDY scrie:
SINCER eu nu vreau k laur sa se casatoreask ,as muri :) ,si tu dak ai o poza cu el si ianula de ce nu o arati nimanui?? :-s

Am pus eu o poza cu Laur&Ianula la poze cu 3se. :wink:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Noi 25, 2005 10:56 am 
serios? :shock: da-mi link-ul k yo n-o vad :shock:

Sus

[ 207 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5 ... 9  Următorul

Ora este UTC + 2