dedeea cate ti-as zice eu tie .....:-J ......ma faci tu pe mine ..prost ...vai de capu tau ....daca ma facea cineva apropiat mie ma durea dar daca ma faci tu ........nu ma intereseaza ....comportament de mahala ..
....vezi si tu ce zici ca imi strici imaginea nu numai pe forum ....vb si tu cu cap ..poate persoanele care cat de cat au o parere buna despre mine si-o schimba .........nu cred ca, cand ne-am intalnit m-am purtat cu tine ca un mahalagiu si o am martora pe adela ...
.......si referitor la faza cu egal cu 0 ......e problema ta ......un prieten adevarat nu face ceea ce faci tu .....sau nu ar fi facut .......suferi prea mult de tine si gandeste-te ca o sa primesti si lovituri care nu o sa-ti convina ..atunci sa te vad cum o sa reactionezi .....si la fazele cu lily si cu favorurile ...am dreptate orice ai zice tu ......si mi-ai mai spus tu mie ca postez aiurea sa-mi fac mesaje ..uita-te si tu sa vezi cate mesaje am eu si cate mesaje ai tu ...eu zic ca ti-ai luat forumul prea in serios ......te crezi prea sefa pe forumul asta .....impui la lume anumite chestii ....si adio ..imi zici adio ....:-J....parca ai fi din filme cu adio asta al tau