Ultima vizită a fost: Joi Oct 10, 2024 6:06 pm Acum este Joi Oct 10, 2024 6:06 pm

Ora este UTC + 2

[ 5 mesaje ] 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: about me
MesajScris: Mar Apr 18, 2006 3:12 pm 
Neconectat
Nou venit
Nou venit

Puncte de reputaţie: 0
sal baieti!sunt fan 3se de la lansare...de fapt pe laurentiu il cunosc din 94 cand am fost la tip top minitop,a cantat de ziua ta cu mine in brate am caseta e super :) :D as vrea sa vad daca am voce si m-am gandit la voi se poate daca e pot veni la casa de inregistrari din cta?dak da cand pt k stiu k sunteti mai mult in bucuresti.dak e se poate sa ma contactati telefonic?dak da nr meu e 0742277963.pupic dulcic de tot :D :D :D

Sus

Reclame

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Apr 18, 2006 3:17 pm 
Doar afonii nu stiu daca au voce sau nu, oricum daca ai bani poate sa-ti modifice vocea.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Apr 18, 2006 3:52 pm 
Neconectat
Music Lover
Music Lover

Elle scrie:
oricum daca ai bani poate sa-ti modifice vocea.

a fost tare asta elle :lol:
cat despre tine mihaela...nu pot sa zic decat ca ai facut o miscare inteligenta postandu-ti nr de tel... :D crek iti dai seama de ce am zis asta

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Apr 18, 2006 4:45 pm 
pai asa a facut si cu vocea Annei Lescko :P ;)

si totusi nu-ntzeleg de ce multzi apeleaza la forum pt a lua legatura cu baietzii :? sunt convinsa k e coada mare la studioul lui Laur/Vio/Mihai si nu mai are timp de fiecare persoana kre ii cere ajutorul pe forum...

te sfatuiesc sa-tzi stergi nr de tel... probabil singurele persoane kre te vor suna sunt mishtokrii ;) in niciun caz 3se :!:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Apr 23, 2006 11:51 am 
Neconectat
Music Knower
Music Knower

mihaela ar trebui sa fii constienta ca in ziua de azi lumea nu se mai asculta direct vocea ...si cei care se lanseaza in loc sa arate ce voce au..isi promoveaza imaginea care prea putin e importanta...oricum..succes in ce vrei sa faci..si in leg cu nr de tel...tu ia leg cu ei direc..nu pe forum

Sus

[ 5 mesaje ] 

Ora este UTC + 2