Ultima vizită a fost: Joi Oct 10, 2024 7:41 pm Acum este Joi Oct 10, 2024 7:41 pm

Ora este UTC + 2

[ 21 mesaje ] 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: 'Departe de ingeri'
MesajScris: Mar Noi 22, 2005 10:51 pm 
Neconectat
Bobocel
Bobocel

Puncte de reputaţie: 0
Melodia 'Departe de ingeri' a formatiei care a strans atatia oameni pe acest forum este un big time wannabe "under the bridge" de la red hot chili peppers. Cred ca de-aia va place asa de mult si sunteti ahtiati maxim dupa ea. Acordurile sunt jenant de la fel. Si.. da ma cam doare. "Regele soselelor" de la Vank, a fost cea mai mare dezamagire pana in prezent apropos de furat. (Vezi 'santeria' - sublime, sau nu, mai bine nu, asculta in continuare 3rei Sud Est). Si daca scuza e ca "facem si noi cover" sau "fanii nostri nu au de unde sa stie de red hot chili peppers", va meritati locul bine imbinat de succes in "industria" muzicala romaneasca aburita de pseudosucces si pseudovedete.
Sunt convinsa ca post-ul meu nu foloseste la nimic, dar in loc sa arunc televizorul de la balcon, am decis sa ma manifest civilizat pe forum.

Sus

Reclame

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Noi 22, 2005 11:39 pm 
Neconectat
Bobocel
Bobocel

Auzi draghe, eu macar am avut bunul simt sa intru pe site-ul marilor looseri bine informata. I-auzi asta: gaurentziu compune piesele singurel pentru formatia vietii. Nu stii ca ii mai vezi pe la teveu: "da, si am muncit atata la album si am stat foarte mult in studio. Eh? Vezi ca ei sta si compune si munceste si fura de unii singuri. Macar daca fura unii de la altii. Da asa, au iesit din tarlaua lor. Auzi si cred ca nu e frumos sa vorbim urat acilea ca astia e cu datul in judecata ca le stricam imaginea.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Noi 22, 2005 11:40 pm 
Neconectat
Music Lover
Music Lover

cat suntetzi de inteligentzi :roll:
adevarul e ca la inceput chiar seamana...desstul de mult....in rest nici o tangenta...dar cum e si cu gesturile oamenilor asa e si in muzica...un studiu aprofundat spune ca gesturile oamenilor nu se copie de la unul la altul,ci sunt asa de putine incat este imposibil sa nu se repete...daca se intzelege ce vreau sa zic...si nu-i scuz in nici un fel prin treaba asta pe baietzi :?

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Noi 22, 2005 11:48 pm 
Neconectat
Bobocel
Bobocel

BaRoNu` scrie:
...un studiu aprofundat spune ca gesturile oamenilor nu se copie de la unul la altur,ci sunt asa de putine incat este imposibil sa nu se repete...daca se intzelege ce vreau sa zic...si nu-i scuz in nici un fel prin treaba asta pe baietzi :?

Read my lips: FU-RA-CIU-NE. MAN-GLEA-LA. A, si "studiul ala aprofundat" e o totala aberatie. Stii si tu mai bine ca mine ca l-ai inventat ca sa-ti sustii argumentul. E din ciclul "niste cercetatori americani blah blah yadda yadda". Skip it.

Si da, e foarte greu sa fii original. Pentru unii.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Noi 23, 2005 1:43 am 
Neconectat
Music Lover
Music Lover

BaRoNu` scrie:
adevarul e ca la inceput chiar seamana...desstul de mult....in rest nici o tangenta...[...]si nu-i scuz in nici un fel prin treaba asta pe baietzi :?

eu zic ca de aici se intelege ca a fost de acord ca seamana...da voi parca suntetzi pe apa...
aaaaa...si chibritul se aprinde pe silistra nu pe cutie....si nu oi la asta nu ai zice plagiat...ai zice asemanare :wink: ...si daca stau putin pot zice ca suna chiar mai bine acordurile diin alaturi de ingeri decat din under the bridge....deci "Gaurentziu Putza" e chiar bun...se pricepe credeti-ma :wink:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Noi 23, 2005 9:58 am 
punk si skandree dak nu respectatzi regulile bunului simtz macar respectatzi regulamentul forumului.... "inteligentzilor" avetzi o avertizare pt limbajul colorat

ah... si voi ce trupa sustzinetzi? a carei trupe suntetzi fani?

punk scrie:
Auzi draghe, eu macar am avut bunul simt sa intru pe site-ul marilor looseri bine informata.

vad ce informata esti.... Laurentziu Dutza nici macar nu a compus melodia, el nu a facut altceva decat s-o cante :!:

si dak "Under the bridge" seamana atat de mult cu "Alaturi de ingeri" yo imi dau foc cu acele chibrite de kre vorbeatzi voi mai sus :x

intr-adevar, BaRoNu`a zis bine... seamana la inceput (primele 28 de secunde din 4.24, k m-am uitat atenta, special pt voi!), dar inceputul acela se aude mult mai bine la "Alaturi de ingeri" :!: iar de la 30 de sec melodia nu mai e lenta :x si nu seamana NICI UN PIC restul melodiei dupa cele 28 sec

ah... deocamdata nu-mi mai bat capul cu voi... mai avetzi de invatzat!
cei kre nu au melodia pot apela la mine... le-o dau cu mare drag :wink:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Noi 23, 2005 11:23 am 
Neconectat
Bobocel
Bobocel

Faci o mare confuzie. Intre sintagmele "limbaj colorat" si "limbaj argumentat". Eu am facut uz de al doilea.

Cu mare greutate incerc sa fac abstractie de faptul ca doua post-uri de-ale mele care demonstrau impostura practicata de 3se au fost sterse. Cenzurate. Si asta fara ca in acestea sa fie facut uz de limbaj obscen, sau "colorat", cum vrei sa-i spui.

Si ca m-ai intrebat a carei trupa sunt fan: sunt fanul trupelor care stiu ce-i aia LIVE, care stiu ce-i aia sa compuna ceva original, care nu-si fixeaza ca target oameni dezinformati care n-au nici o idee de unde-au fost furate cu japca bucatzi intregi de melodii.

"Ignorance is bliss" (George Orwell - "1984").

Ultima oară modificat de skandree pe Mie Noi 23, 2005 11:27 am, modificat 1 dată în total.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Noi 23, 2005 11:26 am 
itzi dau voie sa mai postezi ink o data acele mesaje fara jigniri! asa puteam foarte usor sa dau DELETE la tot topic-ul...... pt k e o mare aberatzie a invidiosilor

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Noi 23, 2005 11:29 am 
Neconectat
Bobocel
Bobocel

dely_3x scrie:
itzi dau voie sa mai postezi ink o data acele mesaje fara jigniri! asa puteam foarte usor sa dau DELETE la tot topic-ul...... pt k e o mare aberatzie a invidiosilor

Invidios? Muahaha. Ha. Asta trebuie s-o povestesc :))

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Noi 23, 2005 11:51 am 
skandree scrie:
Si ca m-ai intrebat a carei trupa sunt fan: sunt fanul trupelor care stiu ce-i aia LIVE, care stiu ce-i aia sa compuna ceva original, care nu-si fixeaza ca target oameni dezinformati care n-au nici o idee de unde-au fost furate cu japca bucatzi intregi de melodii.

hahaha cine vorbea de dezinformare :lol:
auzi draga.... itzi recomand un concert 3se (si nu la tv!) si un concert cu o trupa ffff cunoscuta in lume!ai sa vezi k si acea trupa cunoscuta face playback! tu ink n-ai vazut marile trupe cum fac si ele playback! si vad k este nevioe sa explic pt fiecare invidios in parte..... faptul k nu se canta cu tot cu instrumente in spate nu inseamna k ei nu stiu ce e ala LIVE! organizatorii concertelor sunt prea zgarcitzi sa plateask pt un concert live 100%

si spune-mi o trupa kre nu are nici o melodie kre sa semene cat de putzin cu alta melodie :!:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Noi 23, 2005 12:08 pm 
Neconectat
Music Lover
Music Lover

enrique iglesias in romania...pun pariu ca e idolul tau :lol: si n-a cantat live spre dezamagirea ta :cry:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Noi 23, 2005 12:16 pm 
Neconectat
Bobocel
Bobocel

dely_3x scrie:
ai sa vezi k si acea trupa cunoscuta face playback!
.................................................................................................
si spune-mi o trupa kre nu are nici o melodie kre sa semene cat de putzin cu alta melodie :!:

Dear, trupele cu adevarat valoroase nu-si asuma riscul sa faca playback, pentru ca ar ramane fara fani. Nu trebuie sa-ti dau exemple din strainatate, sunt tone de trupe si in Romania care n-au idee ce-i aia playback.

Anyway, maxim 5 ani mai dureaza pana o sa fie si publicul din Romania suficient de educat ca sa sedimenteze mizeriile de valori. Wake up, people!

Cat despre "trupele care au melodii care nu seamana cat de putin cu alte melodii"... ma faci sa razi. N-are rost sa-ti fac aici un roundup, ca te-ai speria. Si eu m-as inspaimanta la ideea ca acele nume ar aparea pe forumul de la 3se.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Noi 23, 2005 12:24 pm 
Neconectat
Bobocel
Bobocel

Bun, trecem peste faptul ca niste posturi de-ale noastre au fost sterse pe motiv ca am folosit un limbaj colorat. Propun moderatorilor sa faca o scoala inainte sa tina un forum in care sa invete niste retorica si teoria argumentarii.
Nu stiu cum sa explic mai bine: primele acorduri sunt aceleasi, indiferent ca s-a bagat efect pe ele sau nu. Luati orice critic muzical, voi consulta si eu unul si va va spune exact cum stau lucrurile. Nu conteaza cat din melodie este furata, dar se numeste plagiat. Lucru care este foarte trist pentru ca o formatie pop sau dance a furat de la o formatie de talie mondiala care canta punk. Nu cred ca reprezinta nici pe departe personalitatea 3rei sud est si nici macar a celor de la red hot chili peppers.
Noi nu suntem invidiosi. Avem marea oportunitate sau suntem bine informati sau ne-a pasat sau luati-o cum vreti, sa ascultam muzica aia, aia buna. Sa fiu invidioasa pe ce? Pe wannabe's? Daca ai asculta urmatoarele formatii: Long Beach Dub All Stars, Green Day, Athena (Turcia), Two Sides, Mad Caddies, Goldfinger, Anti Flag, Buck-O-Nine, Dead Kennedys, The Distillers, Happy Campers, Less Than Jake, Me First and the Gimme Gimmes, Red Hot Chili Peppers, Mest, Rancid, Reel Big Fish, Save Ferris, Transplants, B.O.T.A.R., Sex Pistols, ai vedea ca nu avem cum sa fim invidiosi.
Nu stiu de ce playback vorbesti la acesti artisti.
Concert 3rei sud est live? I-am auzit de nenumarate ori. Stii, sunt baietii aia de nota 9 care nu exceleaza in talent si in viziune. Sigur ca scot hit-uri si stiu care este nevoia consumatorului. Dar nu sunt eu in masura sa judec munca unor oameni, ci doar sa imi pot permite sa acuz ceea ce e evident.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Noi 23, 2005 12:24 pm 
skandree scrie:
Dear, trupele cu adevarat valoroase nu-si asuma riscul sa faca playback, pentru ca ar ramane fara fani.

poate citesti mai sus .... ce a scris baronu' ;)
si n-a ramas fara fani ;)

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Noi 23, 2005 12:29 pm 
punk scrie:
Auzi draghe, eu macar am avut bunul simt sa intru pe site-ul marilor looseri bine informata. I-auzi asta: gaurentziu compune

zi merci k n-am sters si mesajul asta ! dak voi nu gasitzi in citatul de mai sus 2 incalcari ale regulamentului atunci.... yo va dau dreptate in tot ce atzi spus pana acum!

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Noi 23, 2005 12:54 pm 
Neconectat
Bobocel
Bobocel

bun, imi cer scuze pentru "mari looseri". dracii pe care ii am.
deci recunosc ca am gresit numai in asta.
ms

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Noi 23, 2005 1:58 pm 
Neconectat
Music Knower
Music Knower

SE STIE PT CINE E INTREBAREA URMATOARE:
MACAR ATI URMARIT TURNEUL MUZICA ANTI DROG?????SI PE URMA SA MAI ZICETI CA 3SE NU POT LIVE.....ANYWAY...TURNEUL A FOST IN 2002 ASA CA PUTETI SA VA INTERESATI DE CONCERTE.....

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Noi 23, 2005 2:19 pm 
Neconectat
Music Lover
Music Lover

e adevarat ca pot live...au demonstrat-o....si ca un mic amanunt...cand au cantat la premiile mtv,"clipe",m-au lasat ... erau pe apa baietzashii...scuzatzi expresia...dar cred ca fost singurul moment cand am fost pur si simplu dezamagit de cum canta 3se...mi-a placut putin cum a cantat mihai...in rest...nush exact ce s-a intamplat atunci...emotii...treburi...chestii...nush :?

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Noi 23, 2005 3:10 pm 
Neconectat
Bobocel
Bobocel

dely_3x scrie:
zi merci k n-am sters si mesajul asta ! dak voi nu gasitzi in citatul de mai sus 2 incalcari ale regulamentului atunci.... yo va dau dreptate in tot ce atzi spus pana acum!

Vad din ce in ce mai mult ca, in neputinta ta de a combate fondul mesajului, te legi de forma lui. Lame excuse.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Noi 23, 2005 3:12 pm 
Neconectat
Bobocel
Bobocel

symbolaurentiu scrie:
SE STIE PT CINE E INTREBAREA URMATOARE:
MACAR ATI URMARIT TURNEUL MUZICA ANTI DROG?????SI PE URMA SA MAI ZICETI CA 3SE NU POT LIVE.....ANYWAY...TURNEUL A FOST IN 2002 ASA CA PUTETI SA VA INTERESATI DE CONCERTE.....

Tot ce pot spune e ca dupa ce am aflat care e roundup-ul turneului m-am gandit din ce in ce mai serios la heroina.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Noi 23, 2005 3:23 pm 
la inceput seamana acordurile de chitara cu Under The Bridge... dar numai inceputul

discutia o continuati aici

Sus

[ 21 mesaje ] 

Ora este UTC + 2