Am foarte mari emotii deoarece este pentru prima data cand scriu pe Forum.Ii iubesc, ii respect,ii ador nu am cuvinte sa ii caracterizez deoarece daca nu ar fi existat cred ca nu aveam la cine sa ma gandesc.Imi place foarte mult de LAURENTIU dar asta nu inseamna ca nu imi place si de Vio si Mihai,imi place la el ca este foarte modest, compune melodii super si in plus este foarte frumos.Nu stiu daca mai am posibilitatea sa ii vad (la Craiova)
.Baieti daca cititi masajul meu sa stiti ca e cineva in localitatea Filiasi care va iubeste enorm de mult.Acea persoana sunt eu (Tudorica Daniela),mai stau si in Craiova pt. ca acolo fac scoala.
Visul meu de vreo 5-6 ani este sa cant alaturi de voi pe o scena mare ,sa fac muzica(vreau sa il urmez pe Laurentiu)iar melodiile mele sa fie compuse de Laur. Cred ca este imposibil deoarece nu cred ca am posibilitatea .Sunt in clsa a 10 iar in clasa la mine este o vedeta foarte cunoscuta in liceu(canta muzica populara).Mi-asi dori enorm de mult sa ajung si eu ca ea.Eu va sarut si ii salut pe toti faniiiii din Romania.
Va rog foarte mult sa imi raspundeti daca cititi mesajul meu.