hmm..greu de ales intre "Doar tu" si "Nu te las sa pleci" :arrow: pana la urma am ales "Doar tu"
btw.. nu prea-mi place piesa "M-am indragostit" (se aud niste sunete foarte enervante..alea gen "jazz" sau ce-or fi..) ... chiar nu mi-as dori un clip la ea ..
normal ar fi ca baietii sa lanseze un nou clip de pe acest album dar se pare ca dupa ce a spus mihai ca nu va fi clip de pe acest album...noul clip dupa alaturi de ingeri va fi de pe noul album pe care il pregatesc pt primavara...
cum adica ? asa repede scot album ? in primavara ? :shock:
n-ar fi bine...pt ca albumul asta e prea bun ca sa aiba doar 2 videoclipuri...la inceput m-am gandit la 4 videoclipuri dar...la noi nu se practica asa ceva se pare...cumva au de gand sa se retraga ? ce e cu graba asta ?
oare cate albume trebuie sa scoata cat sunt la cat music ?
si mie mi se pare aiurea sa scoata asa repede un alt clip....
album cu sigurantza nu vor lansa in primavara.... bag mana in foc! doar dak se grabesc, dar ei nu prea au obiceiul asta
:shock: :? eu ahs vrea sa fak videoclip la Ieri si azi pt. k transmite foarte multe lucruri adevarate si...e tare fratilor, ce sa mai zic? oricum ei si casa de discuri vor alege. sa speram k vor tine cont si de noi. :o
Da,ultimul cuvant il vor avea cei de la casa de discuri.Dar refuz sa cred ca nu ar lua in seama ce spun baietii.Mai ales ca se inteleg destul de ok 3se cu Dan Popi.Iar daca 3se ne iau in seama parerile...cred ca opiniile pot avea o influenta decisiva.
Vand toate casetele si posterele cu mercenaru de Duta!Pentru informatii dati pm!
Mie una imi plac toate piesele de pe noul album ceva mai mult M-am indragostit Ieri si azi si Nu te las sa pleci insa am votat pt. M-am indragosatit. Sa vedem ce va iesi in orice caz asteptam si noul album care va fi cam prin martie , aprilie. Nu?
Fara suparare pt nimeni, dar indiscutasbil cea mai tare piesa de pe album este "Marea", dupa "Alaturi de ingeri", bineinteles!Apoi "Ieri si azi","Nu te las sa pleci","Fara ea" si celelalte!Am votat deci pt. "Marea",piesa mea preferata dupa "Alaturi de ingeri"
Urmatorul clip va fi cu sigurantza si va fi la una din piesele compuse in studioul lui Mihai: "m-am indragostit", "doar tu", "fara ea"
Eu o prefer pe "Doar tu"