decat sa dati cu presupusul in legatura cu melodia urmatoare care va avea videoclip mai bine BUCURATI-VA de "Alaturi de ingeri" ca dupa ce scot alt videoclip nu il mai vedeti pe la tv....
va iesi la piesa "doar tu" e clar...
dak tzie nu-tzi plac nu inseamna k cele d la beat nu sunt bune :x
Banuiesc ca mie imi erau adresate cuvintele,nu?
Daca da,nu am zis ca nu imi plac piesele,pur shi simplu nu imi place idea ca de acum in colo asta ar putea fi criteriul dupa care se stabilesc piesele lansate.
am si eu o nelamurire.....de ce 3rei sud est nu au concerte in strainatate sau nu sunt mediatizati asa cum au fost o-zone ?!!!
pt ca nu sunt<sau nu erau ca aia nu mai sunt deloc> cu nimic mai prejos decat aia
o fi casa de discuri de vina ? :x
am si eu o nelamurire.....de ce 3rei sud est nu au concerte in strainatate sau nu sunt mediatizati asa cum au fost o-zone ?!!! pt ca nu sunt<sau nu erau ca aia nu mai sunt deloc> cu nimic mai prejos decat aia o fi casa de discuri de vina ? :x
Decat un clip ca acesta...care vedem ce efect negativ a avut asupra unei piese foarte bune,mai bine deloc clip.Sa lanseze fara clip.Pana la urma ...parca mai bine asha...
Vand toate casetele si posterele cu mercenaru de Duta!Pentru informatii dati pm!
neah.... tre'sa vina cu ceva original si oricum..... pot avea coregrafie in clip si fara sa filmeze dintr-un concert, asa cum au facut la "cu capu-n nori"
mai ilica de ce zici ca-i naspa clipu ..........este foarte reusit mie imi place foarte mult si se potriveste cu melodia...........ii in stilu 3 sud est....