Ultima vizită a fost: Joi Oct 10, 2024 7:51 pm Acum este Joi Oct 10, 2024 7:51 pm

Ora este UTC + 2

[ 73 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2, 3  Următorul
Autor Mesaj
MesajScris: Mie Ian 19, 2005 12:07 pm 
Neconectat
Bobocel
Bobocel

Puncte de reputaţie: 0
cand mai trebuie sa asteptam pana cand le vine mintea la cap celor 3 si o vor lua pe drumul pe care l-au luat si "fetitzele" de la 0 zoane

Sus

Reclame

Subiectul mesajului: dc?
MesajScris: Mie Ian 19, 2005 3:23 pm 
dc le spui "superiori"? doar pt k au mai mult succes in afara inseamna k sunt mai presus decat cei 3?! nu cred k o-zone au muzik mai buna k 3se, parerea mea!
si apoi, ce ne intrebi pe noi?? crezi k se afla cineva pe aici care stie sa citeask gandurile?

ps: penibil subiectul tau

Sus

Subiectul mesajului: pai
MesajScris: Mie Ian 19, 2005 3:36 pm 
Neconectat
Bobocel
Bobocel

va intrebam pe voi... ca am crezut ca fanii 3se sunt desteptzi si si-au dat seama ca nimic nu e 4ever... ca si in cazul lui o-zone... despartzirea celor 3 studentzi este pe "vine"... ala vrea solo , ala nush ce.... aiurea :)

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Ian 19, 2005 10:23 pm 
dupa cum te exprimi nu esti fan 3se; si chiar asa: cum adik "am crezut k fanii 3se sunt mai destepti?" vrei sa zici k suntem prosti? un prost nu descopera muzik buna
pt info-ul tau: baietzii au spus asa "nu ne despartim, pur si simplu mihai isi face un album solo"... spre deosebire de alte trupe, care si-au scos unii din membrii album solo, intr-un final au renuntzat la "munk in echipa", ei, 3se, vor demonstra k sunt unitzi, si nu-i despart un simplu album; e adevarat k nimik nu e 4ever dar nu cred k e cazul sa discutam despre asta tocmai acum, n-are sens! yo una n-am auzit de nici un scanal intre ei

Sus

Subiectul mesajului: aha
MesajScris: Joi Ian 20, 2005 10:00 am 
Neconectat
Bobocel
Bobocel

daca tu n-ai auzit asta nu inseamna ca nu e adevarat , tu tre sa stii tot , nu??? deja te`ntinzi , hai fuga si mananca in continuare.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Feb 01, 2005 5:20 pm 
Neconectat
Bobocel
Bobocel

piesele celor de la o zone sunt doar niste cuvinte inprastiate pe o coloana sonora.recunosc k sunt dragute :twisted: ,dar(exista un mare "DAR")...nu se pot compara cu cele ale baietilor,nu au nici un substrat.decat succesul celor de la o zone,cu piese asa cum sunt,de o mie de ori 3rei sud est.ei sunt iubiti si au si piese adevarate.PAREREA MEA :!: :!: :!: :twisted:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Feb 01, 2005 6:23 pm 
Neconectat
Bobocel
Bobocel

3se nu se despart.... :D
Nu e nici un motiv sa se desparta, chiar daca Mihai o sa scoata un album solo.
Aduceti-va aminte ca a mai avut odata Mihai o melodie cu Sisu si nu s-au despartit. Stiu ca o melodie nu se compara cu un album, dar totusi.... nu cred ca se despart, mai bine zis nu vreau sa cred.

Ah, si O-Zone sigur nu ajungeau asa de cunoscutii daca nu copiau melodia lor Haiducii.
Au avut noroc mare cu Haiducii. (parerea mea) :wink:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Feb 02, 2005 9:37 pm 
Neconectat
Avansat
Avansat

3SE se despart?Ma doare burta...Mama ce-am ras sa mor yo!Bai Luchian,3SE sunt O-Zone?Be serious,please!Nici nu are rost sa ne gandim la o asemenea ipoteza...O-Zone au fost lacomi...asta i-a dus la despartire!3SE sunt impreuna de 7 ani,iar,daca au rezistat atat,nuu-i va desparti un album solo scos de Mihai!Asa k puteti sta linistiti!Mihai a spus k inainte de albumul solo 3REI SUD EST!!!Adica albumul solo independent de activitatea 3SE!Pt. cultura ta generala...

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Feb 02, 2005 9:52 pm 
Neconectat
Bobocel
Bobocel

O-Zone, superiorii lu' 3SE? in nici un caz.... nu am nimic cu cei de la o-zone, dar nu se poate compara 3SE cu O-zone.

3SE sunt cum mult si mult mai buni

Nu am dreptate??? :?: :?: :?:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Feb 03, 2005 12:42 pm 
foarte mare dreptate.... nush cine din tzara asta sunt mai presus k ei!

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Mar 25, 2005 12:56 am 
Neconectat
Avansat
Avansat

Din tara cu siguranta nimeni, doar ca peste 3se n-a dat un impresar atat de "bogat" ca relatii, si care sa le ofere ceva contrecte pe afara.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Mar 27, 2005 3:10 pm 
Neconectat
Cunoscător
Cunoscător

3SE au fost, sunt si vor ramane ce-a mai buna trupa. Nu se poate compara cu alte formatii. Corect, nu?

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Mar 27, 2005 10:16 pm 
Neconectat
Avansat
Avansat

Normal ca sunt cei mai tari, si sper sa sa ramana sa mult pentru timp.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Mar 27, 2005 11:59 pm 
Neconectat
Cunoscător
Cunoscător

eeee nici nu se pune problema ca no sa ramana...oricum baietii nostri sunt foarte apreciati si de colegii lor din celelalte trupe

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Mar 28, 2005 12:10 am 
Neconectat
Cunoscător
Cunoscător

sunt deacord cu voi.....3SE sunt cu mult superiori celor de la O-ZONE ...si nu numai lor...ci multora....eu, pe 3SE, nu am cu ce trupa din tara sa-i pot compara sau egala.....vb serios....si sunt UNICII din genul asta de muzica care au ramas in aceeasi formula de la inceput pana acum.....multi s-au despartit..s-au unit in alte formule si tot asa....

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Mar 28, 2005 1:43 am 
Neconectat
Avansat
Avansat

Da dar poate in relatia cu FAnii O-Zone le sunt superiori, "poate".

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Mar 28, 2005 10:50 am 
aici nu am ce comenta! probabil doar cei kre sunt (sau au fost :) ) fani si o-zone, dar si 3se; aceia stiu mai bine kre este relatzia lor cu idolii: pot ajunge mai usor sau mai greu la ei pt a le cere un autograf, o informatzie etc

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Apr 01, 2005 3:24 pm 
Neconectat
Bobocel
Bobocel

da' voi c intelegeti prin a fi 'superior'..?va referiti pur si spl la calitatea muzici..?la kt de bine sunt cunoscuti unii si altii in afara..?sau la noi..?
yo nu sh c sa zic..aici sincer as pune si problema personalitatii fiekruia..si sincer,p cei d la o-zone nu i-am cunoscut personal (pur si spl nu am vrut sa merg la concert..!) dar in skimb...va zic eu k asa cum e mihai (d la 3SE) putini artisti mai sunt..mah..da nu are nici un aer de superioritate ... e asa k-lumea...si laurentiu e la fel (aproape..:P) .. d viorel nu sh ce sa zic..k el e asa mai nebun...da' si'a si luat putin nasu' la purtare..:) adik noh..asa mi s'a parut mie,desi imi place mult .e adevarat ca la valoarea pe care o au e si normal..dar..
in skimb de cei d l o-zone am auzit ..tot felu' :) majoritatea zic ca se cred undeva deasupra tuturor si c d adi sau cum il keama p ala brunet nici nu t poti apropia sa ii ceri un autograf
soo...

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Apr 01, 2005 7:23 pm 
Neconectat
Cunoscător
Cunoscător

lasa-ma sa te contrazic denyssa..........din pura intamplare am ajuns la un concert...(ma rog era in timpul alegerilor primarului de aici , din cta) si in partid e si tata ..ma rog nu stau acum sa dau amanunte..ce vreau e sa specific e ca la concert au cantat si ei....si s-au inteles super bine cu publicul ...adik au facut show...si eu cu ajutorul lu tata am avut acces in sediu partidului....unde dupa spectacol au intrat si ei....si reau sa-ti zic k si la autografe au foarte draguti....si eu am reusit sa vb cu toti 3 ..si cu dan (tipu brunet si cret de care ziceai tu) era chiar super ok..nu cu fitele care i se pun in carca....acum nush dak era in toane proaste sau nu de s-a comportat asa mijto...acum sa-ti o faza dura.......eu chiar am stat sprijinita d el....k imi e ra somn si m-a luat in brate sa stau .....eram pe jos de ras..k faceam si caterinca iti dai seama....mie mi s-au parut super ok...si nu cu fitele de chisinau.......ma rog...fiecare are parerea lui .....si gusturile lui....si nu se discuta asa k.... :-# ...:P

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Apr 01, 2005 10:08 pm 
Neconectat
Music Lover
Music Lover

Nu cred k este adevarat, o_zone ar trebui sa fie si mai ocupati k baietii,nu?

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Apr 01, 2005 11:00 pm 
Neconectat
Cunoscător
Cunoscător

mai.....n-am zis k 3se sunt mai liberi sau ma rog..k , vai doamne, dc o-zone vb mai mult cu fanii...cert e k mi se pare complet aiurea sa faci anumite "acuzatii", da? fara a cunoaste persoanele...asa cum multi au facut, cum a zis denyssa (n-o acuz, doamne ferste!!!).....pt k eu, la o adica, am vb cu ei....asta nu o pot demonstra k nu am inregistrat video ....si sa incep sa aberez pe aici ar fi pierdere de timp pt mine....si la o adica ei s-au despartit...sau dupa unele declaratii din partea unuia dintre ei ar face o pauza, in care v-or aparea albume solo, dar vor reveni....ma rog...revenind....nu zic k o-zone sunt si mai ocupati ca vb cu fiecare fan pe un stiu unde.....nu.....mie una nu-mi place sa arunc in vant unele vorbe despre persoanele care nu le cunosc personal....efectiv, si cu prietenii dak zic ceva despre o persoana care eu n-o cunosc le zic din start k nu ma bag....deci.....oricum fiecare intelege ce vrea :)

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Apr 01, 2005 11:16 pm 
Neconectat
Music Lover
Music Lover

Da n_am spus k o_zone vb mai mult q fanii dekt 3SE.Adevarul e k baietii nu prea au timp sa se ocupe de noi.O_zone se ocupa/ocupau aproape doar de pielea lor, pe cand 3SE are grija si de multe alte formatii

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Apr 01, 2005 11:19 pm 
Neconectat
Cunoscător
Cunoscător

ai dreptate....dar si eu am :D :P...respect 4 u :armyok:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Apr 22, 2005 9:36 am 
Neconectat
Cunoscător
Cunoscător

Yrynna scrie:
Da n_am spus k o_zone vb mai mult q fanii dekt 3SE.Adevarul e k baietii nu prea au timp sa se ocupe de noi.O_zone se ocupa/ocupau aproape doar de pielea lor, pe cand 3SE are grija si de multe alte formatii

Intr-adevar,se ocupa si de alte formatii si o face intr-o maniera demna de invidiat ptr k toate melodiile kre au la origine 3se si sunt cantate de altii sunt/au fost un real succes.Asta ii deosebeste de multe alte trupe de la noi.

Sus

Subiectul mesajului: Sunt deacord cu Dan!!!!!!!!!
MesajScris: Dum Iul 24, 2005 7:40 pm 
Neconectat
Bobocel
Bobocel

Da 3se se ocupa si de alte trupe dar nu se neglijeaza!!!!!!!!!!Stiu cum sa-si organizeze timpul ca sa se ocupe si de ei !!!!!!!!!Iar trupele care au colaborat cu 3se au avut succes!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
javascript:emoticon(':D')

Sus

[ 73 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2, 3  Următorul

Ora este UTC + 2