salve baietii!cum o mai duceti?yo am luat note super mari la teze si ma preg de vac,de plaja...cand veniti?k as vrea sa vb cu voi personal...vreau sa-mi testati vocea pt k profele mele de muzik au zis k am potential si as vrea sa vad dak pot face cariera... poopic astept msg...)
Bafta!!!!De obicei baietii raspund in maxim o saptamana :mrgreen:
Si ajuta pe multi care zic ...asa ca au voci ...si eu vreau sa ma fac dansatoare...astept sa ma contacteze,ca si tine BAFTA!!!!Si eu am luat bac-ul cu 9.58...asa ca merit sa ma faca dansatoare... :mrgreen: O:)
Nu inteleg ilica de ce te obosesti sa urezi bun venit cuiva care se vede de la o POSTA :shock: k are anumite interese la 3se si viseaza cu okii deskisi :shock: .Au mai fost 10 mii de topicuri cu astfel de mesaje absurde :idea: Cati dintre cei care au scris asemenea mesaje au ramas pe forum...sau au mai postat? :idea:
din cate stiu lapuste mihaela e mai veche, a avut mai multe mesaje postate, dar odata cu stergerea mesajelor/topicurilor create de mine s-au sters si ele ei ... asa cum s-a intamplat si cu ale voastre, din pacate, sorry ilica, nu aveai 3000? sau aproape 3000