tot yo raspun primu'. Se pare ca de sarbatori va aparea totusi un album care este plin de surprize.Cel putin asa se aude prin magazinele astea de specialitate de pe la noi. :idea:
tot yo raspun primu'. Se pare ca de sarbatori va aparea totusi un album care este plin de surprize.Cel putin asa se aude prin magazinele astea de specialitate de pe la noi. :idea:
da da ... vezi sa nu apara...poate reApare albumu` ala de colinde...in rest sunt sigur ca nimic...nou!
vrei sa ne dai sperantze dar... in zadar! cine e fraieru' sa-shi scoata album nou la putzin timp dupa ce shi-a lansat un clip de pe un album deja existent! dak a-u zis asha ceva aia din magaznele de specialitate spune-le k sunt paraleli cu viatza!!!!
bai copii probabli ca aia din magazinele alea stiuau ei ceva de au zisd asa ceva. Si daca stam mai bine sa ne gandim un an de zile e totusi destul pentru un album.
Stati un pic, ca eu nu am inteles. Va aparea un album 3 Sud Est nou? Nu are nimeni niste informatii mai exacte?
stai linishtita, nu apare nici un album nou in viitoru' apropiat; abia shi-au lansat clipul! nu trebuie sa ashtepte sa mai cashtige ceva premii pt clip? n-am informatzii exacte, da' e la mintea oricarui cocosh......
A trecut si Ianuarie si Februarie si... si tot nu a aparut ceva nou.Poate-n Mai,sa speram.Nu stiu ce-a fost in mintea mea cand am crezut ca o sa apara ceva nou anul trecut