Fiindca nu am gasit topicul "Site-uri unde putem vota pe 3rei Sud Est!", am sa postez aici mesajul meu, care ulterior va fi transferat la topicul respectiv!....sper!
Dragii mei fratiori, am o mare, dar foarte mare rugaminte la voi, aceea ca voi sa ii votati pe regii nostri pe site-ul lui Catalin Maruta de la Tonomatul DP2 acest site fiind
www.garsonieraluimaruta.ro
Cred ca a sosit timpul sa aratam celorlalti (sau mai bine sa le reamintim!)...cine sunt adevaratii regi in muzica romaneasca dance!
....cert e ca noi toti, fanii trebuie sa ne unim fortele si sa-i votam pe acest site la topicul
"hitul verii" pt. ca la sfarsitul acestei veri sa se stabileasca care dintre piese merita sa detina acest titlu!Nu uitati cat de importante sunt acum voturile noastre si mai ales
nr. lor, deoarece, am vazut azi de dimineata ca 3se se afla pe locul 2 cu 75 de voturi, "infranti" de Morandi cu 95 de voturi!
...pai se poate asa ceva???...ce fel de fani suntem noi??? acum mai mult ca niciodata, noi, fanii trebuie sa aratam sprijinul materializat prin voturi!
Sa nu lasam sa fie 3se infranti de Morandi pt. ca in esenta, daca Morandi va castiga cu piesa lui, noi insine vom fii "ingenunchiati" de fanii lui Morandi (care eventual au votat mult mai mult decat noi si astfel prin acest lucru,s-au aratat mult mai uniti si "puternici" decat noi!
Deci, inca o data va spun:
Votati 3se pe www.garsonieraluimaruta.ro ! Votati adevaratii REGI! Aratati ca suntem uniti si prin asta, puternici! Pt. a-i vota pe 3se pe acest site, trebuie sa va creeati un id si sa ii votati in mod
CONSTANT la topicul "HITUL VERII"
ps:...in speranta ca veti tine cont de mesajul meu, astept cu nerabdare sa vad cum situatia voturilor (diferenta dintre 3se si Morandi!) se schimba in favoarea celor de la 3rei Sud Est!
Situatia voturilor o veti putea vedea in fiecare dimineata la emisiunea lui Maruta ("Tonomatul DP2") de pe TVR2 de luni pana vineri de la ora 10:00 pana la 11:30! In cadrul emisiunii, exista si o rubrica numita "hitul verii" unde arata trupele, mai bine zis, piesele nominalizate pt. hitul verii si nr. de voturi primite de fiecare piesa in parte! Deci, uitati-va la emisiune!
Va pup dulce pe toti! }{