andreyutza_3se scrie:
Eu cred k ar trebui sa fie mai mare legatura intre fanii 3se,majoritatea fanilor intradevar nu ne cunoastem,dar cei care sunt de mai mult timp pe forum ar trebui sa inceapa si ei cu un ,salut ,ceao, pentru cei noi
Da,unii dintre noi,chiar le uram bun venit celor noi,si le trimitem mesaje private in care le oferim ajutorul,dar daca ei intra 1 data,si apoi nu mai posteaza deloc ce sa le facem?
andreyutza_3se scrie:
Parerea mea ar fi sa ai mai incurajati si pe ceilalti ....sai bagati si pe ei in seama.
Pt ca nu ai calc,si nu intrii prea des,probabil ca nu ai observat ca in momentul in care posteaza un nou venit pt prima oara,ii uram "Bun venit",si ii dam si un link unde sa se prezinte,si sa ne spuna cat mai multe despre el
andreyutza_3se scrie:
Intru mai rar pe forum ca nu am calculator { doamne si mult imi trebuie unu,ghinionul meu ...si norocul vostru ,cei cu calculator,tot nu ma las eu fara unu..}.
Vezi,aici e problema....va taiati singuri aripile....a spus cineva ca ne bucuram ca nu ai calc,sau ca nu postezi?
andreyutza_3se scrie:
va rog nu criticati pe nimeni .Eu am crezut ca dak am intrat pe forum o sa am o bucurie ..o sa vorbesc cu fani multi....spre dezamagirea mea nu e chear asa.Nu o luati chear in serios dak nu va convine.Ma scuzati.MULTUMESC
Nimeni nu critica pe nimeni....fiecare are o parere,pe care si-o expune,dar daca voi o luati ca pe o critica,asta e cu totul atceva.....
Si eu am fost incepatoare,am facut greseli poate,mi s-a explicat,am rectificat,si iata ca inca sunt aici
Depinde foarte mult si de voi,de modul in care incercati sa va integrati,si sa va si doriti acest lucru
Succes pe mai departe,si sper sa ne bucuri cu prezenta ta,cat mai mult timp de acum in colo