Am descoperit de putin timp ca Laur este si ziarist! Si chiar bun! Oricum el e cel mai bun!!!!
Pe site-ul www.e-ok.ro am descoperit niste articole scrise de el!!! mi s-au parut foarte tari, frate!!
Am vãzut ºi eu cã ar scrie acolo Laurenþiu,da' cum site-ul nu merge,nu prea am ce comenta.
"Great spirits have always found violent opposition from mediocrities. The latter can't understand it when a man does not thoughtlessly submit to hereditary prejudices but honestly and courageously uses his intelligence".- Albert Einstein
Eu mã gândesc cã viitorul apropiat ar putea sã scrie pe forum.
"Great spirits have always found violent opposition from mediocrities. The latter can't understand it when a man does not thoughtlessly submit to hereditary prejudices but honestly and courageously uses his intelligence".- Albert Einstein
da.. am vazut si am citit si eu articolele de pe acel site..totusi de unde stiti ca Laur le-a facut?
Uita-te si tu mai bine ca scrie acolo ca Laurentiu le-a facut. Daca nu ma crezi, atunci cine a lansat-o pe Andreea Banica (Blondy)? Tot el, deci articolele sunt ale lui.
Alexandru
Addicted to Music
Asta nu are nici o relevanta.Tot el e cel care ii compune acum Elenei.Ma duc pe un forum,imi pun o poza cu Laurentiu la avatar si spun:"Momentan lucrez la noul album al Elenei."Ce faci,ma crezi?! Nu ai de unde sa stii cu siguranta.Cu toate acestea,eu cred ca e intr-adevar el.M-am uitat in amanunt pe site si imi pare destul de serios.
din cate stiu eu (ca am cercetat site-ul ), e un site legal si serios.. deci ar trebui sa credem ca Laur chiar scrie acolo.. desi dovezi plauzibile nu avem.. doar presupuneri...
Anyway... pare felul lui de a gandi..