Bun venit Rodica!!!! Noul album apare in 2 saptamani.Pentru mai multe informatii da click aici Te asteptam la topicul de prezentari,pt a ne cunoaste mai bine
"Great spirits have always found violent opposition from mediocrities. The latter can't understand it when a man does not thoughtlessly submit to hereditary prejudices but honestly and courageously uses his intelligence".- Albert Einstein
foarte tare.... imi plaaceeee cel mai mult piesa ``n-ai crezut in mine``....toate`s faine...da sincer sunt putin uimit....o schimbare asha...huh`...nu ma asteptam... anyway! cool!!! :* BRAVO 3se! ps:cei care nu atzi gasit albumul pe piata il putetzi downloada LEGAL de pe www.musicmall.ro .... cam la acelashi pretz
Noul album mi se pare si mie foarte bun.Cel putin in comparatie cu precedentul as zice ca e destul de bun.Ii prinde noul stil si cred ca vor avea un mare succes.Piesele care imi plac cel mai mult sunt "Ma iubeai","N-ai crezut in mine","Don't say i love you" insa si celelalte sunt super frumoase. Felicitari baietilor,au facut treaba buna!